lauantai 14. toukokuuta 2011

Kiirettä on pitänyt







































Muditreffit










Tällä viikolla on keskitytty aika vahvasti Kiusiksen juoksuun ja pentuhaaveisiin treffailemalla ahkerasti mahdollisia isäehdokkaita, eli kahta eri urosta. Alku tuntui vähän kiviseltä, mutta nyt olo on huojentunut. Toivo elää :) Usko meinasi loppua, mutta onneksi saimme kokeneempia ihmisiä apuun. Suurkiitos Railalle ja Tarjalle avusta ja tuesta!!

Mikäänhän ei ole niin varmaa kuin epävarma, joten mitään takeita jatkon onnistumisesta ei tietenkään ole, mutta nyt voimme toivoa ja haaveilla :) Jo sekin on hienoa.

Muutakin on toki ohjelmassa ollut. Eiliset kilpailevien treenit saivat vähän kylkeensä, kun olimme Kiusiksen kanssa treffeillä niin, että myöhästyimme pahasti ensimmäisen ryhmän treeneistä ja suurin osa väestä oli jo kaikonnut, kun viimein pääsimme paikalle. Treenit saatiin kuitenkin pian pystyyn ja hauskaa oli ja loistosuorituksia nähtiin :) Anteeksi paikalta poistuneille! Nina nämä asiat eivät vain tapahdu toivotussa aikataulussa.

Tänään aloitimme päivän aamulla osallistumalla Vimman kanssa Korrien pitämään tokopäivään Ojangossa. Oli kivaa ja Vimma oli revetä riemusta päästessään pitkästä aikaa tokoilemaan. Meidän pitäisi kuulemma oikeasti ruveta treenaamaan ja kisaamaan... Tottahan se on. Vimma on ihan superloistava!!

Kiusiksella oli heti tokon perään treffit mudiherran kanssa. Edellispäiväiset treffit olivat jo olleet samaisen herran kanssa oikein onnistuneet ja nyt onnistuttiin jälleen :) Sitten menimme tapaamaan vielä toistakin herrasmiestä, joka on koko viikon ollut kovasti Kiusan mieleen. Ja nämäkin treffit menivät nyt ihan nappiin. Eli pienoisen epätoivon kautta päädyimme kaksoisastutukseen ja edessä on DNA-määritykset pentusille, JOS sellaisia saadaan aikaiseksi. Taisi kyllä olla harvinaisen julkinen astuminen.. Emme arvanneet, että tapahtumat etenisivät niin nopeasti kuin etenivät.

Ja sitten siirryimmekin taas sujuvasti seuraavaan osaan Ojankoa ja jatkoimme laajemmilla muditreffeillä. Tai siis minä jatkoin, tytöt pysyivät autossa. Tuike esittäytyi välillä parkkiksen puolella, kun moni tuntee sen vain blogin kautta, eikä ollut aiemmin tavannut livenä :) Ja Tuikkeellehan sopii aina päästä ihaltavaksi ja rapsuteltavaksi :) Mittasin muutaman nuoren mutiaisen ja tapasin useampia uusia mudituttavuuksia.

Muditreffeiltä lähdin sitten suoraan iltalenkille Malmin/Sepänmäen maisemiin, koska alueella oli nähty aiemmin päivällä kadonnut russeliuros. Valitettavasti viimeisestä havainnosta oli jo melkoisesti aikaa, emmekä mekään mitään löytäneet. Tosin emme hirveän pitkään ehtineet kierrellä, kun jouduimme palaamaan taas Ojankoon päästämään puomin taakse lukittuja muditreffiläisiä...

Kotona oltiin kymmenen jälkeen illalla. Ja uskomatonta kyllä, Tuikkeen ja Kiusan juoksuleikit jatkuivat heti kotiin päästyämme... Onneksi ne eivät kuitenkaan nyt kestäneet yhtä pitkään kuin normisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti