maanantai 9. toukokuuta 2011

Ja taas sitä mennään...

Ehdin nähdä Jaanan ja Tarun tänään pikaisesti ennen heidän kotiinlähtöään. He tulivat viikonlopuksi näille nurkille voitettuaan liput sunnuntaiseen Idols-finaaliin Harwallille. Käväisin keskustassa lounaalla äidin ja tyttären shoppailun lomassa. Toivottavasti ehdimme nähdä pidempään seuraavalla kerralla.

Käväisimme seuraavaksi eläinlääkärillä progetestissä Kiusan kanssa. Saamme tulokset huomenna iltapäivällä. Kiusan ja Tuikkeen meno alkaa kyllä olla niin tolkutonta, että epäilen juoksun olevan jo varsin pitkällä. Sekä minulla että Vimmalla alkaa mennä hermo likkoihin. Vimmakin joutuu toimimaan poliisina, kun meno äityy liian raisuksi ja Tuike tulee minun jalkoihini turvaan saadakseen nukkua rauhassa...

Illalla oli vielä vuorossa Viipun rallytoko-kurssi, joka meinasi päästä aivan unohtumaan. Kouluttajan mielestä meidän pitäisi jo ilmoittautua kisoihin... Hassu juttu. Pointti ei ole vielä auennut, mutta ehkä se vielä aukenee.

jIllan päätteeksi juoksutin vielä tyttösiä yksitellen ja yritin saada pahimman höngän ulos, että ilta olisi rauhallisempi. Noh, rauhallista ei voi sanoa olleen, mutta ehkä tämä tästä. Eiväthän juoksut ikuisesti kestä, eihän?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti