keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Joka päivä on agilitypäivä

Tanelin HugoMeidän komea Pantse-mies <3

Me oltiin Viipun kanssa eilen tehistreeneissä. Vipu oli loistava kuten aina ja minä vähemmän loistava - eli sorruin taas välillä huolimattomuuteen. Vimma-parka.

Tänään aloitettiin päivä heti aamusta agilitypitoisesti Pantsen ja Qissan treenien merkeissä. Oli hienoa- Ja toivottavasti hyödyllistä.
Treenien jälkeen juoksutin omia tyttöjä ja leikin vähän aikaa Tuikelin kanssa kentällä. Ehdin pariksi tunniksi kotiin ennen kuin paluu Ojankoon oli ajankohtainen.
Lentävät siskokset :)


Voikukat ovat kauniitaMeillä oli illalla kaksi agistarttia BATin kisoissa, ensimmäiset startit viime vuotisten SM-kisojen jälkeen ;) Ruoste tuntui. Ensimmäisellä radalla minulla oli mukanani joku ihan tuntematon piski, joka löntysteli puolihuolimattomasti pitkin kenttää ja seuraili viereisen kentän tapahtumia... Onneksi se normaalimpi Vimma ilmaantui paikalle seuraavalle radalle. Toisella radalla mamma erehtyi yhteen turhan voimakkaaseen työntöön, jonta seurauksena Viiputti ampui väärään aikaa putkeen, mutta muutoin olin ihan tyytyväinen lapsoseen. Tuloksina siis kaksi hyllyä, hupsista. No, tästä on suunta ylöspäin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti