tiistai 3. toukokuuta 2011

Kiusalla juoksu!!!

Odottelimme Kiusalle juoksua kesäkuulle, jolloin neitonen oli tarkoitus astuttaa, kun ikää alkaa olla niin paljon, että pakko on yrittää, jos jotain yrittää aikoo. Urosvalinnat ovat vähän vaiheessa, yllätysyllätys, joten tottahan toki Kiusan piti aikaistaa juoksunsa Tuikkeen kanssa yksiin.. Meidän laumassa juoksujen ajoitus on aina ollut typyjen leipälaji. Miksi tehdä jotain helposti, jos sen voi tehdä huippuvaikeaksi?

Äitinsähän aloitti juoksunsa kuukauden myöhässä, kun suunniteltiin ensimmäisiä pentuja. Sitten tärpit tulivat vasta vuorokaudella 29. Seuraavia pentuja suunnitellessa juoksu tuli vain pari viikkoa etuajassa, mutta tärpit olivatkin jo tulossa vuorokaudelle 8, kesken SM-kisoja tottakai. Ja asiaanhan kuuluu, että muutoin tyttöjen juoksut toimivat erittäin täsmällisesti ja aikataulussa. Ongelmia järkätään vain silloin, kun on jotain tärkeää suunnitteilla...

Huomasin siis Kiusan juoksun sunnuntai-iltana, kun se kellahti sohvalle selälleen rapsuteltavaksi. Se oli vielä hetkeä aiemmin osallistunut kentällä toimintaan ja paikalla oli lukuisia nuoria uroksia, eikä kukaan huomannut mitään. Samoin se osallistui perjantain treeneihin ihan normaalisti.

Ilmoittauduin rallytoko-kurssille, koska en voi tajuta lajin pointtia. Eikös paras keino ole silloin kokeilla itse ;) En ollut päättänyt menenkö Vimman vai Kiusan kanssa, mutta Kiusan juoksu ratkaisi senkin ongelman ihan itsestään. Eli Vipu pääsi kehiin ja oli niiiin onnellinen kuin pieni koira olla vain voi. Mikä olisi ihanampaa kuin päästä kahdestaan mamman kanssa kentälle, ei niin mikään, jos Vimmalta kysytään.

Kyselimme myös irski Soololta, mitä mieltä se oli Kiusan juoksusta. Lähinnä selväksi tuli, että juoksu on ja siinä vaiheessa, että urosten on turha yrittää haistelemaan takapäätä tai tukka lähtee...

Ojangossa oli taas epikset, tällä kertaa Ojanko Cupin osakilpailu. Siellä oli vauvaryhmäläisistä kehissä Elmo, Jesse, Oili. Saaga ja Tico. Loistavia lapsosia kaikki! On se vaan hienoa!

JesseTicoElmo (1)Elmo (2)Elmo ja Aulikki sijoittuivat luokassaan kolmansiksi ja pääsivät kokeilemaan, miltä palkintopallilla seisominen tuntuu =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti