lauantai 17. heinäkuuta 2010

MM-karsinnat 2010 - 1. päiväViime vuotiset karsinnat taisivat jäädä Vimman viimeisiksi, joten onneksi niistä jäi hienot muistot. Tänä vuonna karsintoihin olivat siis menossa Vimman lapsoset Pantse Tanelin kanssa ja Sumu Niinan kanssa.

Sumulla ja Niinalla oli odottamatonta päänvaivaa Sumun turkin kanssa. Turkki on kenittänyt hillittömästi pohjavillaa viime marraskuisen steriloinnin jälkeen ja se oli mennyt huomaamatta takkuun. Normaalistihan Sumullakin on ollut superhelppohoitoinen turkki kuten muullakin perheellä, mutta nyt kikkurat olivat kiertyneet tiukoiksi karvatukoiksi. Niina oli avannut turkin reilu viikko sitten ja vei vielä tällä viikolla Sumun lääkäriin varmistaakseen, että iho on kunnossa. Lääkäri oli leikannut Sumulle kaljun läikän pepun päälle tarkistaakseen ihon, joka oli kunnossa. Kalju läikkä ja alkava sänki häiritsevät ja kutittavat Sumua, mikä ahdistaa ja stressaa Niinaa, minkä vuoksi Niina päätti jättää karsinnat väliin. Eli parin karsintakirous jatkui tänäkin vuonna. Toivottavasti ensi vuosi on sitten Sumun ja Niinan vuosi!

Tänä vuonna perhettä edustaa siis vain Pantse ja Taneli. Eivätkä huonosti edustakaan :) Pantse ja Taneli olivat tänään ekalla karsintaradalla kolmansia ja toisella radalla toisia ja menevät huomiselle päivälle kokonaiskilpailun johdossa!!

Lähden huomenna Turkuun paikan päälle kannustamanaan Merin kanssa. Pidetään peukkuja, että meidän miesten hyvä vire jatkuu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti