sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Kesäheinässä kyläilemässä


Jaana, Taru ja Kira ovat olleet tämän viikon Kesäheinässä ja mekin pääsimme tänään moikkaamaan heitä, äitiä ja Myttyä. Vimma ja Kiusa hirvittivät vähän Kiirusta. Kira uskalsi kyllä olla porukoissa ihmisten vierellä, mutta ei uskaltanut liikkua muutoin vapaasti. Pikkulikka murjotti suurimman osan ajasta sisällä sängyn alla. Näin viimein myös Jaanan uuden auton, vitsit, että oli hieno peli :)

Minulle oli raportoitu etukäteen, että Mytystä oli löytynyt punkki, joten tarkistin mummelin ensitöikseni ja löysin siitä kaikkiaan kolme punkkia, yök. Jos punkkeja tulee jatkossakin, täytyy viedä karkotteet avuksi. Myy oli hyväntuulinen, hyväkuntoinen ja voi kaikin puolin mainiosti <3 Mielettömän hienoa, että äiti on pitänyt sen koko kesän nauttimassa vapaammasta elämästä.

Jaana toi minulle lieteen laitettavan lapsisuojuksen, joka oli käytössä, kun Taru oli pieni. Eiköhän sen asentamisen jälkeen meidän pikku-pyromaanitkin pysy aisoissa :) Mökin pihaa ympäröivä reilun metrin aita ei ollut Kiusalle mikään hidaste, kun se päätti lähteä minun perääni pihasta. On siis aika selvää, että pienet toimenpiteet eivät meidän lapsosta estä, jos se jonnekin haluaa, enkä minä ole valvomassa tilannetta.

Myöhästyin pikkuisen ekoista vauvatreeneistä, mutta treenit sinällään menivät oikein hyvin. Tiivistin ryhmät kolmeen, koska niin moni on kesäreissuissa. Kentällä oli edelleen hirmuisen kuuma, vaikka aurinko ei paistanutkaan ja välillä jopa satoi hetkisen. Lapsoset ovat edistyneet kivasti ja pääsimme taas nauttimaan loistavista onnistumisen hetkistä <3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti