tiistai 20. heinäkuuta 2010

MM-karsinnat 2010 2. päivä
Lähdimme aamulla Turkua kohti tavoitteena nähdä paljon hienoja agilitysuorituksia ja niitä nähtiinkin. Matka meni joutuisasti ja sääkin oli sopivasti pilvinen. Lämmintä piisasi silti enemmän kuin riittävästi.

Taneli ja Pantse olivat ekan päivän jälkeen selvässä johdossa kokonaistilanteessa, joten lähtökohta oli paras mahdollinen. Aamun ensimmäisellä radalla Taneli ennakoi kääntöä vähän liian aikaisin ja hyllytti toisella esteellä. Ensijärkytyksestä toivuttuaan Taneli oli kuitenkin edelleen hyvässä vireessä ja positiivisella mielellä, mutta tiesi hyvin, että toiseen virheeseen ei enää olisi varaa.

Toinen rata lähti lupaavasti käyntiin, mutta kaikkien suureksi järkytykseksi Taneli kompastui ahtaassa raossa vitoshyppyyn ja tiputti riman ennen kuin koira oli päässyt sitä suorittamaan. Siitä seuraa hylkäys ja siten karsinnat olivat Pantsen ja Tanelin osalta ohi.

Todella harmillinen ja harvinainen virhe kävi nyt kohtalokkaaksi näiden karsintojen osalta, mutta sen jälkeen on vain nollattava tilanne ja käännettävä katse seuraavaan tavoitteeseen ja ensi kauteen. Ketutus kestänee vielä melkoisen pitkään, mutta eiköhän se siitä taas iloksi muutu ennen pitkää :) Agility on raaka laji, se opettaa pettymysten sietokykyä ja nöyryyttä. Onneksi se antaa myös niitä onnistumisen ja onnen hetkiä oman kisakumppanin kanssa <3

Joukkueet tuli valituiksi, onnittelut kaikille onnistuneille!

Näin kisapaikalla myös kynityn Sumun. Kalju alue olikin melkoisen suuri, ei ihme, että se alkuun häiritsi Sumua ;) Aika hauskan näköinen otus se oli kynittynäkin. Parturoinnin voisi viimeistellä portugeeni-tyyliin. Häntähuisku pääsi oikeuksiinsa tässäkin lookissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti