lauantai 5. toukokuuta 2012

Ruuhkapäivä

Palkintojen jaon tausta oli poikkeuksellisen hieno :)

Tänään oli sitten se päivä, kun olisi pitänyt olla kolmessa paikassa yhtä aikaa... Ei onnistunut, ei. Meill ä olisi ollut yhtä aikaa tokon voittajaluokan koe Vimmalla Ojangossa, kolme agilitystarttia Kiusalle Kivikossa ja pk-tapahtumakin olisi ollut Tuomarinkylän kartanolla.

Aamulla piti olla agilitykisapaikalla klo 8 - ja ihmeiden ihme, me oltiin myös :) Taneli kisasi kolme starttia Pantsen ja Kiusan kanssa. Pantselle 5, nollavoitto ja hylly. Kiusalle kolme hyllyä. Ei ihan mennyt kuin elokuvissa, mutta huomenna uusiksi ;)

Ei sitten ehditty Vimman kanssa tänään tokokokeeseen, vaan meni rahat kankkulan kaivoon. Käytiin kuitenkin katsomassa kisoja hetken aikaa ja pongattiin Oili ja Kristiina ensimmäisessä tokokeessaan. Ihan hieno aloitus tytöillä :)

Tokokokeen katsominen on aika puuduttavaa, joten siirryimme sieltä katsomaan Hopun ja Sinnin treenejä hallin puolelle. Treenin jälkeen Kiusa pääsi Merin lauman kanssa lenkille. Lenkiltä palasi kuonoon rei'itetty Kiusis. Sinni oli käynyt taas Kiusan päälle ja saanut reiän aikaiseksi keskelle Kiun kuonoa. Paree olisi parantua ennen näytelmiä... Onneksi Kiu itse ei taas ole moksiskaan koko jutusta. Kiusis ei pikkujutuista piittaa, eikä kyllä isommistakaan.

Sillä aikaa, kun Meri ja kumppanit olivat lenkillä, Vimma ja Tuike pääsivät hiukan esteille. Tui oli hirrrrmuisen pätevä pieni agilitykoiran alku ♥♥ Vimma on aina oma luotettava itsensä ♥♥

Koko päivän oli kylmää ja tuulista. Kun päivän ruuhka-aika oli ohi ja väsymys alkoi painaa pahemman kerran aurinko alkoi paistaa. Tosi reilua :( No, oli pakko mennä kotiin syömään ja päikkäreille.. Ei voi mitään.

Samaan aikaan meidän pieni prinsessa Ember korkkasi näytelmäuransa Tanskassa :) Oikein kiva arvostelu pikkulikasta:

"Nice young bitch with excellent temperament, pleasing balanced head, clean bite, nice eye and expression, good ear carrige, good shoulder placement, enough augulation on the rear, a little short upper arm at this stage, she still has time to develop, on the move she was clean behind, but pranced in front, need time for CK" First price and Excellent

Tuomarina oli irlantilainen J.R.Walsh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti