torstai 17. toukokuuta 2012

Ojankoa aamusta iltaan

Jäbä ja Vesa


Käväistiin eilen Kiusan kanssa treeneissä.. Mikään ei ottanut onnistuakseen. Kiu oli superkierroksilla ja minä jo valmiiksi tympääntynyt kaikkeen, joten ei oltu ihan parhaimmillamme... No, aina ei voi voittaa. Kyllä se vielä iloksikin muuttuu. Ja kaiken lisäksi saatiin vettäkin niskaan.

Tänään päivä alkoi heti aamusta kisatöillä. Jos ei halua aamuvuoroon, niin tokihan silloin laitetaan töiden alkamisajaksi klo 9. Noh, kehissä oli melkoisen monta ryhmäläistä. Iltapäivällä starttasimme yhdellä radalla myös Vimman kanssa. Vimmassa riitti vauhtia ja innostusta, mutta jostain syystä se jätti kepit kesken ja sen jälkeen minä virheestä häkeltyneenä päästin pikkuiseni lipsahtamaan hyllylle. Mutta oli melkoisen hienoa silti ♥

Maksiykkösissä Jäbä ja Vesa starttasivat ensimmäiselle kisaradalleen ikinä ja aloittivatkin komeasti hienolla nollavoitolla! Toisella radalla moka kepeillä, mutta muutoin hieno rata sekin. Jesse ja Jaana tykittivät pari supervauhdikasta rataa, hyllyn ja kympin. Medeissä Oili ja Kristiina ottivat vain yhden radan, ja muutoin hienolla radalla, Oili ehti käväisemään ylimääräisessä putkessa, kun oli ollut siinä sopivasti tyrkyllä :)

Kakkosissa starttasivat Deri ja Tarja, Romi ja Minna sekä Qissa ja Taneli. Derppa otti vain yhden startin, mutta teki sillä nollan ja sai luvan :) Yntä vailla kolmosissa siis :) Romi ja Minna ottivat myös yhden startin ja saivat siltä vitosen yhden riman pudotuksesta. Romilta ei normaalisti rimoja tipu, joten eikun uusia kisoja päin :) Qisu ja Taneli tekivät kaksi hyllyä. Ei ihan Qisulla maltti riitä vielä keskittyä kisoissa Tanelin kanssa.

Medikolmosissa starttasivat Pantse ja Taneli, jotka ottivatkin kaksi nollaa, sijoitukset 1. ja 2. :) Kiusa ja Taneli tekivät kaksi hyllyä. Kiusis on sikapossu, kaikkien sikailijoiden kruunamaton kuningatar... Vimma ja minä teimme hyllyn, tosin ihan hyvin sellaisen. Vimma paineli kovaa! Ei ikä totisesti paina :) Pitkästä aikaa myös Leya ja Raila pääsivät kisaamaan, tuloksena vitonen ja hylly. Tico ja Anne tekivät hienon nollan ja hyllyn, nämä olivat parin toiset kisat kolmosissa :) Eli hienosti kulkee! Maksikolmosissa 'meikäläisiä' edustivat vain Hertta ja Marika, joilla piisasi tällä kertaa vauhtia hienosti, vaikka päätyivätkin hylllylle molemmilla radoilla.

Säätiedotukset uhkailivat sateella koko päiväksi, mutta vettä alkoi tulla vasta iltapäivällä, sopivasti samaan aikaan, kun minun oli aika siirtyä hallille kouluttamaan. Ei olisi voinut olla parempi ajoitus! Mikäs siinä oli koulutellessa mukavasti sisätiloissa, kun ulkona satoi kaatamalla :) Todella hienoja koiria oli taas ihasteltavana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti