lauantai 19. toukokuuta 2012

Ronja näytelmissä :)

Perjantaina oli kisaavien ulkotreenien vuoro. Aurinko paistoi, mutta tuuli oli lähes myrskyinen ja viime hyytävän kylmä. Taneli toi radaksi TopTeamin leirillä treenatun Suomalaisen radan, johon löytyi paljon paljon ohjausvaihtoehtoja :) Oli kiva ilta, vaikka melkoisen hyytävä viima tunkeutui luihin ja ytimiin ja alkuun viskoi esteitä nurin ihan urakalla. Pantse ja Taneli olivat varsin vakuuttavia :) Muutkin ihanat koirat radalla lämmittivät mieltä ♥

Ronja ja MarikaKiusan tytär Ronja kävi tänään ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään ja oli esiintynyt hienosti. Arvostelu:

Pori RN 19.-20.5.2012; Tuomari: Rita Reyniers, Belgia "10 months. Excellent in type. Well proportioned. Typical prick ears. Lovely, expressive head. Already strong in the back. Nice hind quarters. Typical coat. Good feet and good tail set. Moves well."

Ronja ja Marika ovat käyneet jo muutamassa mätsärissä harjoittelemassa ja selvästi on kannattanut :) Onnittelut hienosta näytelmäuran aloituksesta!

Kiukiun tyttöset ovat kaikki kovin kauniita, joten toivottavasti jossain vaiheessa jokainen eksyy myös näyttelykehässä pyörähtämään :) Pitäisi itsekin ryhdistäytyä ja ilmoittaa Kiu-äiskäkin johonkin... Tosin onneksi Kiu on pääsemässä kehään ainakin kertaalleen Tarjan ansioista ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti