sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Veijari ♥Ojangon kentät ovat sulaneet, ihmeiden ihme :) Olin sopinut vieväni tyttöset näytille rodusta kiinnostuneelle, joten hain myös Veijarin ja Hannan matkaan, että olisi myös uros paikalla. Samalla voitiin pitää pienet muistutustreenit Veijarille pitkän talvitauon jälkeen. Nuorella miehellä oli kivaa ja meillä muilla myös :)

Tyttösetkin pääsivät kaahaamaan kurassa. Ja kuraahan nyt riittää! Olimme kaikki kurakuorrutteisia, kun lähdimme Ojangosta, niin koirat kuin ihmisetkin... Ihanaa...

Tänään on ollut myös hyvä agilitypäivä; Romi ja Minna olivat tänään toisissa agilitykisoissaan ja tekivät kaksi nollaa =) Ensimmäisellä radalla sijoitus 2. ja toisella 1. Ja sen ekan radan voitti mudi Marsu :) Medeissä Didi voitti myös toisen starteistaan nuoren ohjaajansa kanssa =) Ei hassumpi mudipäivä tänään Porvoossa ykkösluokassa! Supersuuret onnittelut kaikille!!

Zorilla ja Anniinalla tänään toinen kisapäivä kolmosissa. Ensimmäiseltä radalta nolla, 2. sija ja hyppyserti. Toiselta radalta hylly. Kolmannelta nolla, 2. sija ja agiserti. Aivan mielettömän upeaa!!! Kaksi kisapäivää ja kolme sertiä (2 x A ja 1 x H). Loistotyötä Anniina!!! On se vaan hienoa ♥ Myös Elmolle ja Aulikille tänään nolla, yliaikanolla ja hyl. Aikas hirmuisen hienoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti