keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Aurinko paistaa ja kura lentää...

Kurainen Tui on onnellinen Tui :)
Kävimme eilen hallilla lyhyesti päiväsellä. Tui teki suoristettuja kujakeppejä - ja hyvin tekikin :) Palasimme vielä illalla seuraamaan Pantsen ja Tanelin tehistreenit.

Tänäänkin pääsimme paikalle vasta päivemmällä... Tui teki nyt kisakeppejä. On se vaan hieno pieni västäräkki ♥ Tehtiin myös lyhyesti radanpätkää ja kontakteja. Vimman kanssa oli tarkoitus tehdä tottista, mutta en sitten taaskaan jaksanut tehdä muuta kuin pari ruutua... Ne sentäs menivät hyvin... Kiusa pääsi lyhyesti tekemään agirataa ja meni miljoonaa potenssiin 10 :o Oli aika hurjaa.. Ja hienoa ♥ Lopuksi tytöt pääsivät taas rellestämään kuralätäköissä ja kivaa oli.

Ai niin, meinasin saada pienen sydärin, kun tulin hallista ulos Tuin kanssa ja luulin näkeväni ketun tai jonkun vastaavan kurkkivan autoon ja sitten yrittävän halliin ovesta... Kettu olikin onneksi Vimma, joka oli jotenkin päässyt häkistään ulos ja hengaili hallin pihalla vapaana. Auton takaluukku oli auki, mutta koirat häkeissään, joten en tiedä, miten se oli saanut häkin oven auki. Ehkä olin laittanut sen huonosti kiinni... Kivasti ehdin säikähtää, että jos kettu kurkkii autoon, se on melkoisen varmasti sairas ja siksi vaarallinen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti