maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kasvattitreffit Ojangossa 4.-5.8.2012

Yhdistetty kasvattitreffi-, agilityviikonloppu pidetään 4.-5.8.2012 Vantaan Ojangossa. Pistäkäähän päivämäärä ylös almanakkoihin!! Tarjolla on vertaistukea vailla vertaa, tilaisuus tutustua oman koiran lähisukulaisiin ja niiden ihmisiin sekä koulutusta ennen kaikkea agilityn saloihin, mutta myös tokoon ja rallytokoon, jos kiinnostusta löytyy. Pääpaino tulee kuitenkin olemaan toistemme tapaamisessa ja toisiimme tutustumisessa ♥♥ Kaikki kasvatit ja isäkoirien perheet tervetuloa mukaan hauskanpitoon!!! Tästä tulee loistojuttu =)

Kaikki kasvatit ovat alustavasti tulossa, joten nyt on tilaisuus tavata livenä kaikki oman koiran sisarukset ja toivottavasti myös isäkoirat. Kasvatteja on syntynyt toistaiseksi kymmenen. Ensimmäisen pentueen (Vimma - ET) Kiusa, Pantse ja Sumu ovat 6-vuotiaita. Toisen pentueen (Vimma - Otus) Armi, Tuike ja Veijari ovat leiriaikaan hiukan vajaa 2-vuotiaita. Kolmannen pentueen (Kiusa - Urkki) lapsoset Ember, Hoppu, Ronja ja Sipsa ehtivät täyttää vuoden juuri ennen tapaamista.

Agilitytreenejä voivat vetää minun lisäkseni Pantsen oma Taneli Ikäheimo ja Armin oma Tuija Kokkonen, joten tarjolla on paljon kokemusta ja näkemystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti