lauantai 21. huhtikuuta 2012

Vimmatun blondien kokoontumisajot ♥

Armi
Armi
Hoppu ja Tui
Tui, Hoppu ja Armi
Edessä Armi, takana Tui, välistä pilkistää Hoppu
Takana Hoppu, Tui ja Armi
Tui, Hoppu ja Arska
Armi
Tui ja Hoppu avustavat saappaiden putsaamisessa :)
Hoppu ja Tui
Hoppu ja Tui
Armi
Armi, Tui ja Hoppu
Sisarrakkautta; Siiri ja Saima
Oman lauman vuoro ♥
Vuorossa oli kisapäivä hallilla. Tänään olin vain töissä ylitoimitsijana, omat koirat osallistuvat huomisiin kisoihin. Omista ryhmäläisistä oli toki muutama kehässä. Ykkösluokassa oli medeissä Stara ja Alma sekä Sinni ja Meri, tuloksena kaksi hyllyä molemmille pareille, mutta ei hassumpia ratoja :) Makseissa kehässä olivat Romi ja Minna, jotka tekivät nollan, saivat sertin ja nousivat kakkosiin ekalla radalla, joten pääsivät starttaamaan myös ekoissa kakkosen kisoissaan samana päivänä. Ja hyvin menivätkin eli eka startti toi samantien nollan ja luvan! Niin sitä pitää :) Kakkosissa kehässä olivat, Romin lisäksi, Qissa ja Taneli, jotka tekivät kaksi hyllyä radoilla, joissa riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita ;) Ja niitä erittäin onnistuneitakin pätkiä. Kunhan vain sitä malttia alkaa riittää myös kisaradoille, niin hyvä tulee :)

Tuija oli kisaamassa ykkösluokassa Pamelan kanssa ja tekikin ekalta radalta nollan. Hänellä oli ihanainen Armi mukanaan, joten saimme koko Vimmatun blondilauman kerralla kasaan ♥ Aaahh, ihanuutta ♥ Kovin ovat tyttäret saman sävyisiä, mutta muutoin aikamoisen erilaisia ;) Vimman tyttäret Armi ja Tui ovat pitkärunkoisempia kuin Kiusan tytär Hoppu. Kovin kauniita ovat kaikki, Tuikelikin, kun ei takerru pikkuseikkoihin =) Armi olisi halunnut leikkiä Tuikelin kanssa, mutta parhaat kaverukset Hoppu ja Tui näkivät lähinnä toisensa, joten Armi hengaili enemmän meidän ihmisten kanssa.

Päivän lopuksi Kiusa pääsi vielä lenkille Merin lauman kanssa ♥ Minä juoksutin loppulaumaa ja meillä oli niiiiiiin mukavaa ♥ Kiusakin pääsi vielä osallistumaan meidänkin loppujuoksuihin lenkiltä palattuaan.

2 kommenttia:

  1. Kyllä Sinnikin virallisesti kilpaili, vaikkei ihan samaa lajia harrastakaan. Me kilpaillaan itseä ja olosuhteita vastaan eikä niinkään keskitytä radan suorittamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista, no tottahan toki tekin siellä olitte! Laho pää jne...

      Poista