tiistai 12. heinäkuuta 2011

Vimman viimeinen tehistreenikerta

Kiussan massu on melkoisen valtaisa...Meillä oli sitten viimeinen tehistreenikerta Vimman kanssa eli neljän vuoden tehisrupeama on nyt ohi. Emme enää hakeneet seuraavalle kaudelle. Omista porukoista Pantse jatkaa vielä tehiksessä kuitenkin :)

Vimma oli loistava kuten aina ja yritti hirmuisesti, mutta minä olin huonompi kuin koskaan, vaikka ei ollut edes helle. Luulin, että viimeviikkoinen olisi ollut pohjanoteeraus, mutta pistin siis tänään vielä paremmaksi. Vimma-parka! Vimmalla meni tänään viimein herne nenään, mikä on erittäin harvinaista ja todella epätyypillisitä Vimmalle. Ei auttanut kuin pyytää anteeksi koiraltaan ja palkita sitä ruhtinaallisesti yrittämisestä. Mamman pieni työmuurahainen on paras!

Tuikeli hengaili taas porukoissa ja pääsi ottamaan parit juoksuspurtit ja painit Whimsyn ja Hugon kanssa. Vimman treenien jälkeen teimme Tuituin kanssa vielä putkia, taaksekiertoja ja harjoittelimme kontaktilla seisoskelua. Tuikeli teki hienosti töitä =) Vauhti tuntuisi olevan veressä pikkulikallakin ;)
Pikkusilla ei vielä ketteryys ihan piisaa Tuin vauhtiin, mutta Tuikelia odottaa ikävä yllätys niiden kasvettua...


Whimsy pinkoo :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti