perjantai 1. heinäkuuta 2011

Hellettä pukkaa...

Juhannus tuli ja meni huomaamatta ja tällä viikolla oli netti poikki muutaman päivän. Sitä on nykyään häkellyttävän riippuvainen nettiyhteydestä.. Miten sitä ennen pärjäsi ihan hyvin ilmankin?

Tällä viikolla on taas ollut todella hirmuisia helteitä, emmekä ole tehneet oikein mitään muuta kuin käyneet uimassa muutamaan kertaan. Onneksi meidän vesipedot nauttivat vedestä ihan täysillä =)
Tiistaina oli SM-mitalijuhlat Ojangossa ja tehistreenit. Viippu oli treeneissä hillittömän hieno, minä en. Helle oli pehmittänyt ohjaaja-paran pään tavallistakin hatarammaksi... Pantse ja Taneli kävivät maanantaina osallistumassa HAU:n kisoihin ja voittivat medikolmoset. Toivottavasti sama vire jatkuu karsintoihin!!!!


Kiusa hengaa =)


Keskiviikkona oli mökkipäivä.
Tänään oli pikkupentujen vauvatreenit ja kilpailevien treenit. Väkeä ei ollut ruuhkaksi asti kesäreissujen vuoksi, mutta läsnäolijat olivat vallan ihanaisia. Pentuset olivat kasvaneet taas hirmusti!

Kiusis alkaa olla melkoisen tanakka =) =) Painopiste on uidessakin normaalista poikkeava =) Neitonen voi hienosti ja mieli on korkealla =)

1 kommentti: