keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kyläluudat

Maanantai meni ihan lepäillessä viikonlopun jälkeen. Tiistaina oli tehispäivä. Pantse ja Taneli olivat taitavia jälleen kerran. Vimma oli aivan loistava. Vimman ohjaaja ei taaskaan... Oma motivaatio on edelleen kateissa. Mistähän sen löytäisi... Emme hakeneet tehikseen ensi kaudelle. Pantse edustaa omaa laumaa yksinään ensi kauden:)

Tänään kävimme moikkaamassa Peikkopirtin väkeä Launosissa. Vili oli taas kasvanut kovasti ja alkaa olla jo iso poika :) Tuikeli pääsi moikkaamaan laumaa ja kylläpä taas ujostutti kovasti. Tuitui ei ole ennen tavannutkaan partiksia näin lähikontaktissa. Partistytöt olivat kaikki erilaisissa kampauksissa ja kaikki kovin kauniita sekä fiksuja ja filmaattisia kuten aina.

Oli kiva käydä, pitäisi käydä useammin ;)

Erja ja Hilla

Piitu ja Hilla

Hulda


Seuraavaksi suuntasimme mökille moikkaamaan vierailulla olevia Tarua ja Kiraa, ja tietty äitiä ja Myttyä myös. Sekä Taru että Kira olivat taas vaihtaneet lookkiaan :)

Parturoin Mytyltä vähän hapsuja pois, mutta en toki koskenut kasvoihin. Mytyn ihanaisiin kulmakarvoihin ei ole koskemista! Mytystä tuli kieltämättä siistimmän näköinen hiukan trimmattuna.

Kiusa - puolitoista viikkoa H-hetkeenTaru ja Kira =)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti