sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Vauvatreffit ja agilitypäivä


Tänään oli vauvatreffien vuoro eli Tuike ja Veijari pääsivät Ojankoon leikkimään. Sisarusten kokoero on aina vain huimempi. Veijari on suuri ja komea mies, Tuike on pieni ja sievä tyttönen :) Tuike 6,5-kiloinen ja Veijari painaa 12 kiloa. Painileikeissä Tuike on kuitenkin aina päälimmäinen. Kuten on tullut useasti mainittua, Tuikkeen vahvuus piilee korvien välissä :) Vimma pääsi mukaan vain ihan viimeisiksi minuuteiksi, että Tuike sai leikkiä rauhassa.

Kiusa oli kisareissussa Merin kanssa, tällä kertaa vain Hyvinkäällä asti, joten Kiu on jo takaisin kotona. Eilisistä treeneistä jäi Merille epävarma olo ja se kostautui nyt sitten kisoissa. Ensimmäisen radan lähtö ei onnistunut ja rata sen jälkeen ei ollut tuntunut sujuvalta. Taneli oli sitten vienyt kaksi seuraavaa rataa ex tempore. Taneli oli ottanut lentävät lähdöt ja tuloksina oli kaksi yllättävän hyvää rataa. Etenkin jälkimmäinen oli kuulemma hienoa nähtävää rytmin sekoamiseen saakka. Olisinpa voinut olla kärpäsenä katossa katsomassa.

Pantse ja Taneli olivat voittaneet ekan startin, olleet toisia toisessa ja Taneli oli ottanut huolimattomuusvitosen viimelsellä radalla. Ihan hyvä aloitus meidän miehiltä. Ja tuli tuo muistutus huolellisuudestakin, kun ohjaajan keskittyminen lipsahti hetkeksi toiseksi viimeisellä esteellä... Pantse ja Taneli ovat loistopari <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti