sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Ylä- ja alamäkiäEilinen oli agilityn täyteinen päivä. Oli treenien vetämisen vuoro Keravalla. Ja lisäksi Vimma pääsi osallistumaan Railan ryhmän treeneihin. Omista olivat siis kehissä Pantse, Kiusa ja Vimma, Tuike hengaili tällä kertaa hallin ulkopuolella ja tapasi kivoja koiria ihmisiä :)

Pantse ja Taneli tekivät supertarkkaa ja huolellista työtä ja vauhti oli h u r j a :) Niihin helppoihinkin kohtiin pitää muistaa keskittyä ja tehdä ne yhtä hyvin kuin ne haastavammatkin pätkät niin taivas vain on rajana.

Kiusa ja Meri tekivät superhienon nollan ihan heittämällä ensimmäisellä yrityksellä. Vitsit, että se oli hienoa menoa <3 Muutoin likat keskittyivät lähtöihin ja hengailuun :)

Raila teki upeat radat sekä Jaden Viivin että Kiusan kanssa. Wautsi wau! Leya on vielä sairaslomalla. Vauvaryhmäläisistä sekä Tico että Zori olivat ihan häikäisevän hienoja. Konstan lainaohjaaja Tomi selvisi taas haastavasta radasta hienosti ihan uudenuutukaiseksi agilityohjaajaksi.

Minäkin mennä lyllersin Viipun kanssa radalla ja Vimma oli ihan sikahieno ♥ Tuikeli riekkui vain hallin ulkopuolella tällä kertaa. Tuitui tapasi taas monta koiraa ja pääsi leikkimäänkin pikkuisen :)

Tänään mentiin Tuikkeen kanssa kahdestaan ulkoilemaan tarkoituksena löytää moikattavia koiria. Niitä ei taaskaan näkynyt, mutta ihmisiä senkin edestä. Valitettavasti ensimmäinen tapaamamme ihminen yllätti meidät, kun olin tiirailemassa Tuiketta kameran läpi. Tuike sinkosi tervehtimään äijää iloisesti ja tämä koki tarpeelliseksi potkaista pentua oikein kunnolla :( Ensimmäinen yritys meni ohi, mutta seuraava osui ja Tuike-parka sai kunnon osuman. Tuike kiljui kauhusta ja väisti syrjään ja äijä jatkoi matkaansa sanomatta mitään. Minä totesin hänen peräänsä, että siinäpä loistokeino saada lenkkeilijöitä vihaavia koiria reitilleen jatkossa. Olisipa isot tytöt olleet mukana, kukaan eikä mikään pääse meidän lapsosen lähelle, kun kodinsuojelusjoukot ovat paikalla.

Onneksi Tuike on äitinsä tytär, eikä jää murehtimaan menneitä. Tuitui suhtautui kaikkiin muihin ohikulkijoihin iloisen uteliaasti kuten aina ennenkin. Vimmalehan kävi vielä pahempi päällekarkaustilanne alle vuoden vanhana, eikä se jäänyt millään lailla painamaan Vimmaa. Minua kyllä senkin edestä, eikä tämänpäiväinen ainakaan helpottanut tilannetta...

Pantse ja Taneli ottivat tänään kolme kisastarttia. Tällä kertaa joka radalta yksi fiba (2 x rima ja keppivirhe, jätti kesken), mutta silti hienot suoritukset, joista jäi Tanelille onnistumisen tunne. Vauhti oli ollut hirmuinen =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti