keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Leikkitreffit veliveikkosen kanssa

Tuike ja Veijari pääsivät taas tänään riekkumaan yhdessä Ojangossa. Lunta on ihan järjettömästi, eikä kentillepäin ollut mitään asiaa.

Pentuset ovat nyt 4,5-kuisia. Veijari painaa reilut 10 kg ja Tuike painoi tänään 5,8 kg. Veijari on jo 42cm korkea, minä en ole saanut Tuiketta mitattua. Veijari on siis jo nyt 4cm korkeampi kuin äitinsä ja myös korkeampi kuin isoveikkansa Pantse. Edellisen pentueen suurin eli Kiusa on 42,5cm korkea, joten Veijari on hetkenä minä hyvänsä kasvanut myös Kiusan ohi. Näyttää siltä, että siitä tosiaan tulee reilun kokoinen maksi :) Kasvuaikaa on kuitenkin vielä melkoisesti jäljellä ja nuorella miehellä on edelleen ison koiran tassut ja kasvupattejakin jäljellä.

Veijarille on tulossa todella kaunis ja kiiltävä ison pojan turkki. Tuikkeen turkkikin kasvaa silmissä, siitä on tulossa paksu ja vahva. Tuikkeen häntä alkaa olla tuuheampi kuin tällä hetkellä ihan kynityltä kanalta näyttävällä äidillään. Vimman tuuheasta oravapuuhkasta on tällä hetkellä vain muistot jäljellä.

Lapsosilla oli taas hirmuisen hauskaa! Ne rakastavat molemmat ähellyspainia, joten sitä lajia riitti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti