tiistai 4. tammikuuta 2011

Tuike kaupunkilaiskoirana

Tuikkeelle oli varattu tälle päivälle osteopaattivastaanotto Karperlalle. Olen lomalla, joten päätin lähteä reissuun julkisilla oman auton sijaan, ihan vain harjoituksen vuoksi. Mentiin siis ensin bussilla Mellunmäkeen, sieltä metrolla Rautatieasemalle, sitten vielä ratikalla ja loppumatka käveltiin. Aikaa meni puolitoista tuntia, autolla matka olisi vienyt max 20 min.

Tuike oli superreipas kuten aina :) Pikkulikasta oli ihanaa, kun joka puolella oli ihmisiä. Se kulki joka paikassa itsevarmana ja reippaana häntä iloisesti heiluen. Tuiketta ei hirvittänyt yhtään tulla korkeita ratikan ritiläportaita mamman perässä. Pikkulikka ei ollut moksiskaan ympärillä jyrisevästä liikenteestä, eikä ahtaudesta ja ihmispaljoudesta.

Käsittely meni hyvin ja Tuike oli reipas käsiteltävä kuten aina. Vastaanottohuonekin tuli tutkittua perusteellisesti. Neitonen tuli taas todettua oikein hienoksi ja reippaaksi pennuksi. Muistan kyllä olla siitä kiitollinen joka päivä.

Paluumatka hoitui yhdellä ratikalla ja yhdellä bussilla, aikaa meni samaiset puolitoista tuntia toiseenkin suuntaan. Nyt uni maittaa pikkuiselle <3

Myös Armi-sisko oli käynyt fysioterapeutilla viime viikolla ja sekin oli käyttäytynyt hienosti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti