sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Talviagilitya

Matka vei taas tänään vaihteeksi Ojankoon. Tällä kertaa vuorossa olivat vauvaryhmät ja niitä oli ohjelmassa neljä ryhmää. Lunta ei ollut tullut perjantain jälkeen paljoakaan lisää ja nyt lumen pinta ei ollut paksussa jäässä, joten olosuhteet olivat ihan kohtuulliset. Lunta oli noin nilkan korkeudelle ja pakkasta vain hiukkasen.

Meidän pieni Veijari-mies oli tänään ensimmäistä kertaa vauvatreeneissä ja oli hirmuisen reipas oppilas. Pikkumies jaksoi hienosti keskittyä koko tunnin ajan tehtäviin, eivätkä treenikaverit häirinneet ollenkaan.

Treenien jälkeen Tuike pääsi painimaan veikan kanssa hetkosen. Lapsosilla oli oikein kivaa keskenään. Pentuset ovat molemmat kasvaneet selvästi, sen näkee etenkin eilisistä kuvista. Niillä on jo pitkät koivet ja ne näyttävät päivä päivältä enemmän oikeilta koirilta pehmolelujen sijaan. Mudiveljekset Romi ja Miska olivat myös paikalla ja niistä etenkin Miska oli pennuista ihan innoissaan.

Seuraavaksi on saatava talvirenkaat alle, kesärenkailla kelit eivät ole kovin turvalliset näinä päivinä. Isoilla teillä menee ihan ok, mutta esimerkiksi auraamaton Ojanko hirvittää kyllä. Pienikin virheliike niin siihän jäätäisiin sutimaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti