lauantai 4. elokuuta 2012

Ensimmäinen kasvattitreffipäivä ♥

Voi onnea!

Tänään koitti viimein hartaasti odottamani Vimmatun kasvattitreffi- ja agilityviikonloppu ♥ Ihan kaikki kasvatit ja niiden isäkoirat isäntäväkineen olivat ilmoittautuneet mukaan, joten pääsimme kaikki tapaamaan toisemme ja koiriemme sisarukset. Ihan parasta!

Kasvattejahan on kaikkiaan kymmenen. Niistä kaksi asuu minulla kotona, kolme tässä ihan lähellä ja loput viisi kaukana. Kotona asuvat äiti/isoäiti Vimma, Vimman tytär/äiti Kiusa ja Vimman tytär Tuike. Vimman muista tyttäristä Sumu asuu Turussa ja Armi Mikkelissä. Vimman pojat Pantse ja Veijari asuvat Helsingissä. Kiusan tyttäristä Hoppu asuu Helsingissä, Ronja Noormarkussa, Sipsa Oulussa ja Ember Tanskassa. Lauantaina paikalla olivat kaikki muut paitsi Armi ja sunnuntaina kaikki muut paitsi Sumu. Lisäksi paikalla oli molempina päivinä Kiusan tyttöjen isä Urkki, joka asuu Helsingissä, sekä sunnuntaina Vimman toisen pentueen isä Otus, joka asuu Turun suunnalla. Vimman ensimmäisen pentueen isä ET kuoli jo muutama vuosi sitten.

Oli ihanaa tavata kaikki meiltä lähteneet lapset! Kaikilta sai enemmän tai vähemmän riehakkaan tervehdyken ♥ Sipsalla innostus repesi tarvittaessa vaikka viiden minuutin välein eli aina, kun päästiin lähietäisyydelle ♥ On se vaan sairaan ihanaa, että lapsoset muistavat, vaikka aikaa olisi kulunut kuinka paljon edellisestä tapaamisesta ♥

Tarkoitus oli hengailla yhdessä ja tehdä samalla hiukkasen agilityakin ja näin teimme. Ensin juostiin agilityrataa ja sitten syötiin antaumuksella Tanelin tekemiä herkkuruokia. Suurkiitos Tanelille!! Ruoka oli taas erinomaista, nam! Kahveilla saimme herkutella Merin herkkullisella piirakalla ja kakulla! Superherkullisen kakun resepti löytyy Merin blogista.

Ah, onnea! Päivä venähti yöhön asti. Kentällä vierähti kevyesti 12,5 tuntia, eikä silloinkaan olisi millään raaskinut lopettaa :) Onneksi on vielä huominen päivä!


Ronja ja UrkkiSumu, Niina ja Riiu

Tom ja Ember, Marika ja Ronja sekä Urkki ja LissuNiina, Riiu ja Sumu

Urkki


Tuike, Hanna ja joku mustista ;)


Ember

Taneli, Pantse, Hugo, Elsi, Didi, Pamela ja Maiju
Sumu


Elsi, Didi ja Pamela

Niina ja SumuMeri, Marika, Lissu, Maiju ja ElsiTaneli ja Pantse


Veijari


Pamela ja Maiju
Tuike ja Elsi


Meri ja Sinni

Sipsa ja RonjaSipsa/Sipsi/Tsip


Sipsa ja Urkki


Urkki

Niina ja RiiuSipsa (Vimmatun Täysillätuleen), Urkki (Gondûzô-Alkonyat Ugass Drágám), Kiusa (Vimmatun Somasumusireeni), Hoppu (Vimmatun Toivottutoveri), Ronja (Vimmatun Tuumastatoimeen) ja Ember (Vimmatun Tottahantoki)


Sipsa (Vimmatun Täysillätuleen), Urkki (Gondûzô-Alkonyat Ugass Drágám), Kiusa (Vimmatun Somasumusireeni), Ronja (Vimmatun Tuumastatoimeen), Ember (Vimmatun Tottahantoki) ja Hoppu (Vimmatun Toivottutoveri)Kiusa ja Ronja

Ronja, Ember ja Hoppu

Sipsa ja Urkki

Sipsa, Ronja, Ember ja HoppuSipsa ja Ronja


Sipsa, Ronja, Ember ja Hoppu

Ember


Sumu (Vimmatun Sieväsumuvalo), Pantse (Vimmatun Särmäsälli), Vimma (Mustantassun Sorja Sabotaasi) ja Kiusa (Vimmatun Somasumusireeni)
Ronja


Maiju, Niina ja Taneli


Kati ja Sipsa
Tom ja Ember


Ember

Hoppu

Hoppu ja Meri

Hugo ja Taneli

Ember, Hoppu ja Meri

Ronja, Marika, Sipsa ja Kati

Hugo ja Taneli


Watti, Vilperi, Maiju, Elsi, Didi, Hoppu ja Meri

Ronja ja MarikaWatti, Vilperi, Hanna ja Veijari
Pantse ja TaneliElsi ja Didi


Sumu

Niina ja SumuHanna ja Veijari


Elsi, Kati ja SipsaRonja

Pantse ja Taneli


Sumu ja NiinaKati ja Sipsa


Ronja


Hugo ja Taneli


Vimma ja HannaRiiu ja NiinaEmber ja TomEi kommentteja:

Lähetä kommentti