perjantai 3. elokuuta 2012

Kasvattitreffit ihan nurkalla!!

Ember ♥

Ember ja Hoppu - siskokset ♥
Hoppu houkuttelee Emberiä leikkiin ♥


Sinni ja Mika

Kauan odotettu kasvattitreffiviikonloppu on ovella! Ember ja Tom lensivät tänään Suomeen. Meri lainasi minulle autoaan, että saimme myös Emberin lentolaatikon mahtumaan kyytiin, kun kävin hakemassa vieraat lentokentältä.

Ennen lentokentälle menoa hain Leinosen Virpiltä saamamme kaasugrillin jalustan Virpin vajasta. Se ei mahtunut eilen autoni kyytiin, kun hain muut osat. Ilman grilliä ruoanlaitto olisi ollut huomattavasti hankalampaa. Suurkiitos Virpille!! Vein muut osat ja hankkimani juomat ja ruokailuvälineet Ojankoon jo eilen.

Nyt sitten veimme siskokset Hopun ja Emberin tutustumaan toisiinsa. Pienen alkulämmittelyn jälkeen Hoppu saikin Emberin leikkimään. Hoppu oli aika hirmuisen hauska ja sen leikkiinkutsuelkeet kovin samanlaiset kuin Tuikelilla vastaavissa tilanteissa. Se houkutteli Emberiä lelun kanssa ja houkutteli sitä juoksemaan. Syötävän suloisia likkoja kaikki ♥

Näytin Tomille myös hallin lyhyesti. Tanskassa ei kuulemma ole lainkaan niin hienoja harjoittelupaikkoja. Kyllä meidän hallia kelpaa esitellä :)

Ojagossa hengailun jälkeen menimme Merille Kyläilemään. Meri lupasi majoittaa Tomin ja Emberin heidän vierailunsa ajan.Suurkiitos Merille siitä!! Ilta vierähti rattoisasti feta-parsakaalipiirakan, suklaakakun ja jutustelun merkeissä. Ember ja Hoppu jatkoivat leikkimistä. Ja Sinniä yökötti moiset kakarat, mutta sen oli vaan pakko kestää.

Ember ja Hoppu ovat hyvin samanoloisia ja niillä synkkaa todella. Molemmat ovat hyvin kohteliaita ja ystävällisiä. Neitoset ovat myös melkoisen samankokoisia. Agilitytuomari on mitannut Emberin Tanskassa ja tulos oli 42cm, mittaus oli toki epävirallinen, koska likat ovat vielä liian nuoria viralliseen mittaukseen. Eli hyvältä näyttää koonkin puolesta :)

Päivällä oli ohjelmassa ollut äidin kuskaaminen mökille. Likat pääsivät myös jaloittelemaan puutarhassa. Pari kuvaa jäi haaviin sieltäkin :)Jos jossain on vettä ja kuraa, Tuiui löytää sen kyllä - tällä kertaa kukkaruukusta :)
Vimma kierii ja muut tarkkailevat

Kiusan vuoro

Olen ihan kiltti tyttö...

Emäntä itse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti