torstai 25. marraskuuta 2010

Lunta, lisää lunta ja kiristyvää pakkasta

Jouduin perumaan ensi sunnuntain vauvatreenit, koska viikonlopuksi on tiedossa kireää pakkasta ja kova viima. Luntakin taitaa olla jo nyt niin paljon, että kentän nurkille ei ole mitään asiaa autolla. Ainakaan kesärenkailla... Toivottavasti näin aikainen lumentulo ja paukkupakkaset eivät tiedä kylmää talvea. Onneksi kisaavien treenit ovat lauantaina lämpimässä hallissa. Tosin sinnekään en pääse, jos en saa kinuttua kyytiä.

Lunta on reilut 30 senttiä, joten Tuike häviää lumihankeen aika helposti. Neitonen on pomppinut hangessa innoissaan, eikä ole yhtään ihmetellyt maiseman peittymistä valkoiseen upottavaan vaippaan. Sitä ei tunnu kylmyys haittaavan, vaikka vatsa onkin vielä melkoisen karvaton vauvamassu. Pitkään ei olla pakkasilla ulkona kuitenkaan viihdytty, tai siis minä en ole viihtynyt. Jos joskus pääsisi ulos valoisaan aikaan...

Tuike on valitettavasti pistänyt huolella merkille tilanteet, joissa äiskä ja isosisko haluavat antaa äänimerkkiä ja haukkuu innoissaan mukana. Pikkuinen kulkee kauniisti remmissä ja kulkee isojen tyttöjen mukana kuin väärä raha. Neitonen aristelee vähän vieraita koiria, joten sen pitäisi saada positiivisia kokemuksia kilteistä koirista. Ihmiset sen sijaan ovat aivan ihania :) Mutta kotireviirillä niillekin haukutaan, jos isot tytöt siihen suuntaan vihjaavat.

Kiusa ja Meri olivat tiistaina ensimmäistä kertaa tottistreeneissä ja siellä oli ollut tosi kivaa molemmilla! Olen ihan varma, että siitä on paljon hyötyä tyttöjen suhteelle :) Kiusahan rakastaa myös tottista ja jos Merikin nyt innostuu, niin taivas vain on rajana siinäkin lajissa.

Kuulin tänään Armin kuulumisia. Armillakin menee hienosti uudessa laumassa. Se tulee loistavasti toimeen lauman muiden koirien kanssa ja nukkuu uuden emännän viekussa yönsä <3 Ihanaa kuulla sydänkäpysen kuulumisia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti