sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mudileiri Mustialassa

Kiva mudiviikonloppu takana! Kiitos kaikille järjestäjille ja etenkin agilitykoulutuksiin osallistuneille. Ihana tutustua uusiin mudilapsosiin :)

Laitan kuvia esiin, vaikka ne ovatkin tosi huonolaatuisia... Kameran sarjakuvaus oli ihan liian hidas agilityyn ja tarkennus ei toiminut sitäkään vähää kuin yleensä. Kamera-parka vetelee viimeisiään.

Kiusis levenee silmissä. Se on jo melkoinen valtamerilaiva! Jännitys tiivistyy...

Dementia on pahentunut taas jättiharppauksin... Arvatkaa kuka lähti väärään suuntaan kakkostietä, kun oli aika lähteä kotiin... Pulputimme Innan kanssa tauotta ja huomasin vasta lähemmäs sata kilsaa värään suuntaan posotettuani, että tilanteessa oli jotain hassusti... Kotimatka siis venähti melkoisesti ja tuli tutustuttua uusiin maisemiin. Pääsimme kuitenkin lopulta määränpäähän; Inna ehti junaan ja meidän lauma pääsi kotiin :)

Menomatkalla leirille kurvasimme kylässä tapaamassa Niutasten uusinta tulokasta, ihanaista Tuittua ♥

Ilo


Elli, Tuike, Ninni ja Ilo

Miska ja Ilo


Ilo ja Miska


Vauhti ja Mari


Valmu


Ilo


Ilona


Ilona Ja Anni


Jekku ja tolleripentu

Ilo

Anni, Ritva ja Mari

Mari ja Petronella


Elli, Iitu ja Sanda ja yleisöä ;)


Bono


Omat ♥Massu ei haittaa menoa :)
Oma keppi kateissa...


Viipulla on hauskaa ♥

RetaVelmu


Velmu ja Ritva

Assi


Rae


Rae ja Silja

Ilona

Liinu


Ninni
Praha


Noki ja SiljaInna ja IloVauhti

VelmuPraha


Ilona
Liinu

Praha ja PetronellaIlo


Ilo 'pupuna' :)

Vauhti


Reta

Velmu


Ninni


Praha

2 kommenttia:

  1. Voi että miten kivoja kuvia oli sattunut! Vauhdilla ja Velmulla selvästi ainakin ollu hyvä meininki. :D Olisiko mitenkään mahdollista saada tätä: http://1.bp.blogspot.com/-kTFkydHD7js/Ue7blUlP8HI/AAAAAAAAePk/0cBSS9pGB7k/s320/IMG_0256z.jpg kuvaa isompana sähköpostiin? inna.kajaste@gmail.com on osoite. Ja saisinko pistää sen sitten meidänkin blogiin?

    VastaaPoista
  2. Kuvat ovat tosi huonolaatuisia, mutta laitan sen tulemaan silti. Kamera ei tarkentanut sitäkään vähää kuin normisti, kun käytin sitä sarjakuvausmoodia. Samasta syystä kuvat eivät ajoittuneet tuon paremmin...

    VastaaPoista