sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

European Open 2013

Avoimet Euroopan Mestaruuskisat pidettiin tänä vuonna Belgiassa. Pantse ja Taneli valittiin Suomen joukkueeseen alkuvuodesta. Myös Ember ja Tom valittiin Tanskan joukkueeseen sikäläisen pistekeruujärjestelmän mukaisesti, vaikka Ember oli vielä tuossa vaiheessa 2-luokassa. Valintaprosessit ovat erilaisia eri maissa.

Pantse ja Taneli tekivät perjantaisissa joukkuekarsinnoissa joukkueelleen kaksi nollaa! He tekivät kaksi nollaa myös lauantain yksilökarsinnoissa. Tämänpäiväisissä finaaleissa meidän mestarismiehet tekivät joukkueradalla vitosen (kielto) ja yksilöfinaalissa nollan. Siis kuusi kisaa kolmessa päivässä ja viisi nollaa. Aikas hienoa isoissa kisoissa!

Joukkueita oli 93 ja yksilökisassa koiria noin nelisensataa. Finland Medium 1 -joukkue, johon Pantse ja Taneli kuuluivat, oli lopputuloksissa upeasti neljänsiä! Yksilöfinaalissa Pantse ja Taneli olivat parhaina suomalaisina mini/mediluokan kymmenensiä! Supersuuret onnittelut Tanelille!!! Meidän miehistä saa totisesti olla ylpeä!!

Emberin ja Tomin kisa katkesi ikävästi jo ensimmäisellä radalla Tomin pahaan loukkaantumiseen. Tomilta katkesi akillesjänne oikeasta jalasta ja loppukisa meni kipsi jalassa katsomon puolella. Jalka joudutaan leikkaamaan heti kotimaahan paluun jälkeen ja toipumisajasta tulee todennäköisesti pitkä. Pikaista paranemista Tomille!!

Lisään tähän myöhemmin kuvia ja videoita, jos niitä jostain löytyy...

Tytti Käyhkön kuvia:Taneli tutustumassa rataan


Nolla on iloinen asia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti