lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tuituin ja Veijarin silmät terveet

Keskiviikkona oli Kiusan treenipäivä. Ei mennyt ihan kuin elokuvissa, mutta oli se silti aika ihana ♥ Pikkuinen yrittää kyllä kovasti, mutta minkäs teet, jos ohjaaja on ihan jumissa ♥

Torstaina oli Vimman tokopäivä. Aiheena oli noudot ja nehän mamman pieneltä hoituvat ♥ Jos jotain haluaisi viilata, niin viimeiset kaksi askelta Vii voisi tulla yhtä lujaa kuin koko muun matkan.

Perjantaina oli kilpailevien treeni-illan vuoro. Väkeä ei ollut paikalla ruuhkaksi asti, mutta laatu korvasi määrän :) Kiusa ja Taneli olivat varsin päteviä ♥ Pantse ja Taneli olivat erittäin vakuuttavia :) Myös Tuike pääsi lyhyesti esteille treenien jälkeen ja oli oikein vauhdikas ja innokas agikoiran alku ♥ Vettäkin tuli vain pari pisaraa, joten ei valittamista.

Tänään lauantaina oli vuorossa Tuikkeen ja Veijarin silmäpeilaus. Molemmilla oli terveet silmät :) Molemmilta otettiin samalla reissulla myös dna-näytteet dna-pankkiin :) Tuikeli hurmasi taas sekä muita asiakkaita että henkilökuntaa aitoon sarjahurmaajamalliin. Se pääsi moikkaamaan paitsi monen montaa ihmistä, myös kivaa valkoista kissaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti