perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kyllä kelpaa pomppia ♥

Rauhoituksesta tokkurainen Veijari odotushuoneessa ♥
Kiusis pääsi radalle ennen treenien alkua ♥
Hardy 9vkoa toisella vierailulla agilitytreeneissä :)

Pantse tykkää pentusista ♥
Layla

Pihla
Qissa


Omat loppukaahauksella ♥Tuike ja Veijari kävivät tänään läpivalaistavina. Molemmilta tutkittiin lonkat, kyynärät ja selkä (+ kaularanka) ja kaikki terveiksi todettiin. Toki pitää vielä odotella Kennelliiton virallisia lausuntoja, mutta mitään hälyttävää ei ainakaan näkynyt :) Molemmilta on nyt siis tutkittu näiden lisäksi myös polvet ja silmät, jotka olivat molemmilla myöskin terveet. Parivaljakon sisko, Armi, oli tutkittu jo aiemmin ja sekin terveeksi todettu. Ihanaa ♥ Kiitos Tuijalle ja Hannalle lapsosesten tutkituttamisesta ♥

Ilta vierähti taas Ojangossa treenejä vetäen. Tänään olivat vuorossa kilpailevien treenit. Aurinko paistoi ja oli kaikin puolin mukava ilta ja hienoja koiria kehässä ♥ Taneli teki rataa ennen treenejä Kiusan kanssa ja treeneissä Pantsen ja Qissan kanssa. Melkoinen urakka, mutta hienosti meni!

Päästin oman lauman treenien jälkeen vielä kaahaamaan yläparkkikselle. Aurinko paistoi edelleen, vaikka kello oli kymmenen :) Sen sijaan hyttysiä oli niin tuhottomasti, että en kestänyt olla siellä pitkään... Tuikelikin oli jo täysin selvinnyt päivällä annetusta rauhoituksesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti