keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Mytty 16v ♥

♥ Myttymiina 16v 20.6.2012 ♥


Mytyn synttäripäivän satoa:

Mummelit peräkanaa :)


Hmmm, aikaa on taas vierähtänyt...

Viikonloppuna oli agilityn SM-kisat Jyväskylässä. Toiveet olivat korkealla Pantsen ja Tanelin kanssa, he ovat olleet loistovedossa. Pantse ja Taneli olivat HSKH:n medijoukkueessa ja sisko Sumu ja Niina edustivat ATT:n joukkueessa. Molemmat sisarukset tekivät joukkueilleen hienot nollat! ATT:n joukkueen muutkin jäsenet tekivät hienoa työtä ja joukkue oli lopputuloksissa hienosti viidensiä :) HSKH:n joukkueessa ei tehty muita nolia, joten sijoitus ei ollut kovin loistava tällä kertaa.

HSKH:n joukkueessa oli 'omista' myös Zori ja Anniina makseissa. He tekivätkin joukkueelle hienon vitosradan. Yksilöissä kehässä olivat Leya ja Raila, jotka saivat tällä kaudella nollat kasaan, vaikka olivat valtaosan kaudesta sairaslomalla. Pari teki hyppärillä ihan hienon radan, yksi pieni fiba tiputti heidät jatkosta.

Myös Pantse ja Sumu osallistuivat yksilöihin. Valitettavasti molemmat saivat hyppäriltä hylyn ja molempien matka katkesi siis lyhyeen. Harmillista, mutta onneksi edessä on uusia koitoksia :) Katsomon puolella oli ollut omista lapsosista Armi, Hoppu ja Sipsa ♥ Olisinpa päässyt paikalle... Sipsastakin on kuulemma kasvanut nätti, reipas likka. Tosin neitonen on tainnut periä melkoisen tiukan pipon mummoltaan ;)

Tiistai-ilta vierähti Ojangossa Tehis-katselmuksen merkeissä. Tuli katsattettua muutamakin tehikseen halajannut koirakko... Loppupalaveri loppui 23:15 ja kotiin tulin varttia vaille puolen yön. Mutta tulipahan arvioinnit tehtyä :)

Tänään on rakkaan Myttyräisen 16. syntymäpäivä ♥ Ikä alkaa valitettavasti painaa mummelin askeleita, joten näyttää siltä, että meneillään taitaa olla mamman oman Myyn viimeinen kesä :( Mytty sai synttärilahjaksi lempiherkkuaan eli maksalaatikkoa ja ison kasan rapsuja ♥

1 kommentti:

  1. Siinä on jo hauvelilla komea ikä. Myöhästyneet synttärionnittelut Mytylle! :)

    VastaaPoista