tiistai 27. joulukuuta 2011

Vimman kylpyläpäivä

Vimma elementissään :)

Uintikaveri Sisu

Vimma pääsi tänään kokeilemaan sisätiloissa uimista Helsinkiin avattuun uuteen koirauimalaan. Vimma olikin lauman ainoa, joka ei ollut koskaan käynyt uimahallissa. Se ei Vimmaa tosin hidastanut pätkääkään, vaan neitonen oli heti elementissään. Viippu olisi voinut viettää loppupäivän uimahyppyjä tehden ja lelua vedestä hakien. Koko koira säteili ilosta. Tänne tullaan uudelleen!!

Muut likat, ja Vimma tietty myös, pääsivät kaahaamaan Ojankoon. Tarkoitus oli kävelyttää Kiusaa erikseen kaikessa rauhassa askelpuhtautta tarkkaillen, mutta Kiusa ei ollut ihan samalla aaltopituudella, vaan riekkui täyttä häkää, joten päätin ottaa koko lauman kaahaamaan. Sittenhän selviäisi ainakin palaako ontuminen vai ei. No, onneksi ei palannut :) Ja kaikilla oli kivaa :)

Kiusis siis aloitti vasemman takajalan ontumisen aatonaattona Ojanko-riekkujaisten jälkeen ja ontui sitä myös aattona. Ensimmäisenä joulupäivänä Kiu astui jalalle normaalisti kävellessä ja eilen myös ravissa. Ihanaa, että Kiusis tuntuu nyt olevan taas kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti