sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Treeniä pukkaa ja sitä vesisadetta myös

Tänään oli jälleen nuorisoagilitypäivä Ojangossa. Välillä satoi kaatamalla, välillä reippaasti, välillä ripsotteli ja välillä sade jopa taukosi hetkeksi. Tuuli aika hirmuisesti, joten kaikki sade tuli kivasti vaakasuoraan. Treenit menivät kuitenkin hienosti ja hauskaa oli kuten aina.

Ennen treenejä ehdin juoksuttaa vähän omia tyttöjä, tällä kertaa pallon perässä :) Tytöt olivat kuin joulukuusia, kun niillä oli takit, joissa oli heijastimia, heijastinliivit takkien päällä ja kaulassa valopannat. Ostin kokeeksi Tuikelille heijastinliivin, jossa on kiinteä ledvalo, joka näkyy todella hyvin. Se näkyy jopa niin hyvin, että tilasin muillekin samanlaiset. Vaikka olin juuri tilannut toisetkin heijastinliivit... Eikös jokaisella koiralla pidä olla vähintään viidet heijastinliivit? Silloin niistä ainakin jotkut löytyvät, kun niitä tarvitaan.

Tämänpäiväiset treenit olivat viimeiset ennen joulua. Jouluna ei tänä vuonna pidetä treenejä, mutta uutena vuotena kyllä. Sain ihanan joululahjan, joka totisesti tuli tarpeeseen =) Ja aivan mielettömän ihanan kortin, jossa oli treeneissä käyvien koirien ja niiden ohjaajien kuvia. Se on aivan ihana!! Täytyy katsella sitä, kun oikein välillä ärsyttää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti