sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Harmaata, sateista, pimeää, kylmää, myrskyistä joulukuuta

Päivitysväli oli näköjään päässyt venähtämään...

Kiusis kasvattaa kovaa vauhtia kimaltavia kiharoita <3 Onneksi, ihmiset eivät tunistaneet sitä samaksi koiraksi, kun turkki ei kiiltänyt ja oli kovin kaukana loisteliaasta ;) Ihan aikataulussa mennään edelleen.

Perjantaina 2.12 oli ihan normaalisti treenit, vaikka sää oli taas melkoisen ikävä, satoi ja tuuli. Loistosuoritukset sekä pennuissa että kilpailevissä lämmittivät onneksi mieltä. Sunnuntaina ei ollut treenejä Messarin takia. Messari aiheuttaa yleensä melkoisen poissaolosuman, joten peruin treenit ja aioin itsekin ostoksille. Mutta enpäs sitten viitsinytkään lähteä reissuun, harmitti jälkeenpäin vain ihan pikkuisen ;) Ja rahaa säästyi!

Kävin viikolla muutamaan otteeseen juoksuttamassa omia koiria Ojangossa. Säät eivät totisesti ole suosineet, on pimeää, kylmää, sateista ja kaikinpuolin ankeaa. Toissapäiväiset treenit jäivät väliin, koska en uskaltautunut luvattuun lumimyrskyyn kesärenkailla. Minulla on ihan hyvät talvirenkaat, mutta ne ovat kellarissa ja kellarin avain on kateissa... Ihan tyypillistä.

Tänään sen sijaan pidettiin treenit ihan normisti ja sääkään ei ollut hassumpi. Lämpötila niukasti plussalla ja vain pieniä sadetihkuja silloin tällöin :)

Ojanko on tyhjennetty esteistä :O Meillä on ollut aikomus treenata niin pitkään ulkona kuin säiden puolesta vain on mahdollista, mutta esteitä on enää yhdellä kentällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti