keskiviikko 25. elokuuta 2010

Virkaintoinen äiskäSen jälkeen, kun Vimma meni pentulaatikkoon, sitä ei meinaa saada millään sieltä edes syömään ja juomaan, saati ulos pissalle. Se on täysin haltioissaan lapsosista, eikä tässä vaiheessa tunnu saavan millään niistä tarpeekseen. Se säteilee äidin ylpeyttä aikaansaannoksistaan.

Veljeni tuli aamulla hoitovuoroon, kun minä lähdin töihin ja Vimma oli alkuun tarkkaillut häntä erittäin tarkkaavaisesti, mutta rentoutunut sitten, kun huomasi hänen vain ihailevan ja paijailevan lapsukaisia. Vimma oli kuulemma näyttänyt superylpeältä jälkikasvustaan. Sinänsä hauskaa, että en kertonut hänelle etukäteen, että pennut eivät olekaan mustia, ja hän ei ollut meinannut löytää koko pentuja, vaikka ne olivat ihan näkyvillä, koska hänen silmänsä olettivat etsivänsä mustia pentupötkylöitä ;)

Vimma ei ollut poistunut kertaakaan pentulaatikosta koko päivänä käydäkseen syömässä tai juomassa, joten jatkossa siihen on kiinnitettävä erityishuomiota ja patistaa neitosta nestetankkaukseen, että pentusille riittää apetta.

Kiusalla menee hienosti Merillä. Neitosilla oli ollut eilen hienot treenit tehisporukassa. Harmi, että en päässyt katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti