perjantai 6. elokuuta 2010

Busted! :)

Mamman oma pieni marakatti jäi melkein itse teossa kiinni ja paljastui keittiökomerossa mellastaneeksi keittiökiipeilijäksi alias ruokarosmoksi. Ahneus sai Viipun unohtamaan, että oli yksin kotona, mikä jätti myllerretyn keittiön epäiltyjen listan kohtuullisen lyhyeksi ;)

Kaaos on aika täydellinen ja näppärä apinalapsi oli tyhjentänyt myös yläkaapit kaikesta syötävästä. Ilmeisesti ruokavaliosta puuttui makaronia, spagettia ja koiran herkkuja (kuivattuja siansaparoja, herkkuluita, kuivaa mahaa etc.). Vauvamaha ei ole näköjään kiipeilyjä hillinnyt millään lailla. Onneksi sulake on edelleen irti, kun liesisuojus ja uusi koiraportti ovat vielä asentamatta.

Vimma on siirretty penturuoalle, täytynee lisätä annosta, jos vaikka ryöstelykierre saataisiin sillä poikki.

Kiusa lähti jo aamulla Merin matkaan. Tytöt aloittivat HKSH:n agilityleiririennot tänä iltana leirikisalla. Meillä on tarkoitus mennä ihailevaksi yleisöksi huomenna ja sunnuntaina. Vimma ei voi nyt osallistua hauskanpitoon radalla, mutta mikään ei estä meitä pitämästä hauskaa ja nauttimasta kesäpäivistä radan reunalla katsomon puolella.

Tilasin Mytylle Hills'in J/D ruokaa, täytyisi viedä se jossain välissä mummelille mökille. Jos saataisiin ruoka aloitettua ennen kuin syksyn koleat päivät alkavat. Mummeli on ollut koleilla, sateisilla keleillä aamujäykähkö ja lääkeruoka voi hyvinkin helpottaa oloa ihan oireettomaksi. Ainakin toivon niin.

Ihanaa olla kotosalla ihan kahdestaan Viiputtimen kanssa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti