keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Blogi takaisin henkiin!

Kylläpäs aika on rientänyt sitten edellisen päivityksen. Paljon on tapahtunut tässä välissä ja täytyy yrittää tehdä jonkinlainen lyhyt yhteenveto menneistä tapahtumista. Nyt on kuitenkin taas pentuja suunnitteilla aktiivisesti, joten prosessi täytyy saada dokumentoitua edes jotenkin, ja siksi nyt on aika palata blogin pariin. Pentuja olisi nyt ensimmäiseksi suunnitteilla ihanaiselle Å:lle :)

Kaikki pentuset ovat kasvaneet ja ikää on kertynyt lisää. Rakas kantanarttuni Vimma, kaikkien riivinrautojen kruunamaton kuningatar, jätti meidät viime vuoden marraskuussa. Murhe ja järkytys olivat ja ovat edelleen raastavia, mutta elämän on pakko jatkua. Vimman lähtö tuli täysin salamana kirkkaalta taivaalta ja neitonen lähti niin sanotusta saappaat jalassa. Vimma oli ikäsekseen erinomaisessa kunnossa, kun aggressiivinen luusyöpä vei silmäteräni 14 vuoden ja 8 kuukauden iässä.

Omaan laumaan kuuluu siis enää Vimman tytär Kiusa, joka onneksi vastaa edelleen 11,5-vuotiaana muutamaa peruskoiraa :) Kiusassa ei näy vielä mitään ikääntymisen merkkejä ja toivottavasti niitä ei vielä pitkään aikaan tulekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti