sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Tokon piirimestikset ja raittiinilmanmyrkytys

Päivä alkoi sitten seitsemältä... Tokon piirimestaruuskisat kutsuivat heti aamuvarhaisella. Ennen sitä vein kuitenkin pentuset ja Kiusan Merin hellään huomaan päivähoitoon :)

Kisat hujahtivat sihteerinä evl-kehässä. Onneksi sain kirjurina istua teltan suojissa, sillä vettä tuli enemmän kuin riittävästi suuren osan kilpailua. Kisan päätyttyä olikin aika suunnata Ojankoon vetämään agilitytreenejä koko loppupäiväksi. Onneksi sää selkeni, eikä koko illan aikana satanut yhtään. Aurinkokin välillä pilkisteli :)

Pennut tulivat Merin mukana Ojankoon ja pääsivät ulkoilemaan Merin kanssa vielä ennen Merin treenien alkua. Pennuilla oli ollut ihan huippupäivä! Ne olivat saaneet kulkea vapaasti sisään ja ulos mielensä mukaan ja olivat ne rampanneetkin :) Ne olivat syöneet kuin hevoset ja sitten tuottaneet jätöksiäkin, yllätysyllätys ;) Suurkiitos Merille ♥

Treeneissä oli taas hienot herkkutarjoilut, kun tuoreet kolmosluokkalaisert Hoppu ja Meri sekä Oilii ja Kristiina toivat sertikaakkua, NAM! Oili ja Kristiina nousivat kolmosiin tänään ennen treenejä hienolla nollavoitolla. Kristiinalla oli kaikunut kouluttajan läksytys korvissa ennen rataa ja se oli tehonnut noin etänäkin! Hoppu ja Merihän nousivat kolmosiin siime sunnuntaina, samoin nollavoitolla :)

Treeneissä oli taas mukavaa ja kotiin päästiin sopivasti varttia yli kymmeneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti