lauantai 24. elokuuta 2013

Hieno agilitypäivä :)

Hohhoijaa, olipas vauhdikas päivä. Aamu alkoi nukkumalla kunnolla pommiin. Oli tarkoitus olla kisoissa tuomarinsihteerinä klo 9, mutta heräsin vasta 8:50. Tein kyllä oman ennätyksen liikkeelle lähdössä En siis myöhästynyt kuin muutaman koirakon verran ja Anne oli tuurannut sen ajan. Kiitos Anne!

Kisoissa ratkottiin HSKH:n mestaruudet ensimmäistä kertaa ja kaikki mestaruudet menivät tutuille henkilöille eli maksien mestaruus Jesselle ja Jaanalle, medien mestaruus Ticolle ja Annelle sekä minien mestaruus Sashalle ja Lauralle. Muut siis treenaavat meidän ryhmissä, paitsi Laura toisen villiksensä eli Yayan kanssa. Hyvä me! Sekä annelle että Lauralle nollavoitto kaupan päälle, niin sitä pitää!! Lisäksi Kiusan pentusten isäehdokas Paavo otti hyppyradalta hyppysertin! Onneksi olkoon Sari ja Paavo!

Kisoissa kukitettiin seuran puolesta meidän mestarismiehet Pantse ja Taneli kauden menestyksestä (sekä yllättäen myös minut heidän kouluttajanaan :)). Lisäksi me treenikaverit kasteltiin mestarismies kuohuviinillä ja annettiin porukalla kerätty ohjaajan ja koiran hyvinvointiavustus ♥

Kisoissa syötiin myös HSKH:n 30-vuotiskakkua! Oli hyvää!

Sitten kiiruhdettiinkin pentusten kanssa kyläilemään Merin pihalle ja paikalle saatiin myös pentupalleroijia Oli kivaa, kiitos kaikille käynnistä! Erityisskiitos tietysti Merille ja Mikalle Nyt me ollaan kaikki katkipoikkiväsyneitä

Muuallakin on tänään ahkeroitu; Sipsa ja Kati aloittivat kisauransa tänään mediykkösistä, tuloksina vitonen ja nolla! Loistavaa tytöt!! Samoin Armi ja Tuija ottivat ensimmäisen medikakkosluokan startin ja vaatimattomasti voittivat sen. Ihanaa!! Onneksi olkoon molemmille!!

Ei hassumpi päivä siis tämä ♥♥

Jesse ja Jaana - HSKH:n seuramestarit maksi3Paavo ja Sari pokkasivat hyppyradalta hyppysertin :)


Meri, Hopu ja Sinni olivat lauantaina katsomon puolella


HSKH:n 30-vuotis kakkukahvit
Pantsen ja Tanelin kukitus :)


En ihan ehtinut takaisin kameran luokse ennen formulatyylistä Tanelin kastelua ;)
Ja vielä kortti ja kavbereilta kerätty hyvinvointiavustus :)

Pari kuvaa ihanaisesta Sipsasta ♥ Kuvat Reetta Sankala OKK 24.8.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti