sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Viikon kootut

Hmmm, viikko on taas vierähtänyt.

Tiistaina vahvistui, että joudun vielä ensi viikon ma-pe työmatkalle Brightoniin. 'Vielä' siksi, että odotamme töiden loppuvan lähiviikkoina. Meitä on enää muutama jäljellä siirtämässä loppuja toimintoja Englantiin. Suurin osa asiakaspalvelun henkilökuntaa sanottiin irti jo joulukuun alussa. Ja me loput odotetaan vain irtisanomispäivämäärää. Menen vielä kouluttamaan meidät korvaavaa henkilökuntaa ja olemaan heidän tukenaan ihan konkreettisesti. Ihan kiva toisaalta käydä Brightonissa, se on kiva kaupunki, ja ihan kiva nähdä tuttuja vielä viimeisen kerran :)

Oli melkoinen haaste löytää koirille hoitopaikat. Tai lähinnä Vimmalle. Meri, Kiusan lempparikaveri, ottaa Kiusan hoitoon. Ja lapsosten kummi, Raila, ottaa Tuikkeen hoitaakseen pentukuumettaan. Eikös paras lääke pentukuumeeseen ole koiranpentu ;)

Tuikkeella oli osteopaattikäynti torstaina. Sinne pääseminen oli kovan työn takana. Lähdin ajoissa töistä ja olin hyvissä ajoin autolla kaivamassa sitä järkyttävästä lumivuoresta alkuviikon lumimylläköiden jäljiltä. Valitettavasti homma ei ollut sillä selvä, sillä eturenkaat olivat vajonneet jäisiin kuoppiin, joista ei ollut mitään mahdollisuutta päästä omin voimin ylös. Onneksi löytyi avuliaita ohikulkijoita, kunhan ensin malttoi hetken odottaa... Kahden työntäjän voimin auto ei hievahtanut mihinkään, tarvittiin neljä ihmistiä keinuttamaan kottero ylös haudastaan. Onnistuimme siis myöhästymään käsittelystä ihan kunnolla. Onneksi Maare otti meidät vielä vastaan.

Auto on nyt siitä asti seissyt yleisellä parkkipaikalla, koska tarvitsisin vakituisen henkilökunnan työntämään meidän ylös vallihaudasta eli omasta ruudusta joka kerta, kun lähdemme liikkeelle.. Ei kiva. Ajoitus on aivan loistava. Juuri nyt tarvitsisimme kipeästi sähkötolppaa, kun paukkupakkasia on luvattu taas loputtomiin. Kevät tänne ja heti!!!

Kiusa pääsi lauantaina agilitytreeneihin Merin kanssa. Vuorossa oli tehis. Tytöillä oli ollut hauskaa. Tällä kertaa ei väännetty lähdön kanssa :) Ennen tehistä Raila oli treenannut Laylan kanssa ja Taneli Qisun kanssa. Taneli jatkoi sitten Pantsen kanssa tehiksessä. Treenit olivat menneet hyvin, mutta pari rimaa oli tullut taas alas tiukoissa paikoissa.

Seuraavaksi oli vuorossa Tuikkeen ja Veijarin leikkitreffit Ojangossa. Pentusilla oli taas hirmuisen hauskaa. Kokoero senkun kasvaa... Tuike on ihan hippiäinen veljensä rinnalla, mutta leikeissä Tuike on se, joka vie, ja Veijari vikisee :) Veijarinkin turkki on jo melkoisen pitkä ja etenkin pepun päältä tosi karkea. Todella komea nuorimies! Leikkituokion jälkeen kävimme porukalla Mustissa ja Mirrissä punnitsemassa sankarit, Veijari 13,2kg ja Tuike 6,6kg. Veijari oli siis tasan puolet painavampi kuin siskolikkansa. Veijari jatkaa kasvuaan, mutta Tuikeli näyttäisi lopettelevan omaansa. Tuituilla olisi vielä matkaa rotumääritelmän alarajalle... Saatankin saada siis aikaiseksi minin, medin ja maksin agilityyn yhdestä ja samasta pentueesta ;)

Illalla käytiin vielä Tuikkeen kanssa tutustumassa Railan laumaan. Marakattilapsi roikkui aika tehokkaasta mamman sylissä ja ihmetteli muita koiria. Railallahan on nyt kolme omaa whipettiä eli Tellu, Leya ja Joonatan, ja lisäksi laumassa on Railan siskon eli Reetan Milou, joka on podengosekoitus. Tuikkeella tuntui synkkaavan erityisesti Miloun kanssa. Niistä saattaapi tulla tosi hyvät kaverit hoitoviikon aikana :)

Sunnuntaina eli tänään käytiin ensin aamupäivällä tutustumassa uuteen kaveriin, 5-kuukautiseen sakemannipoikaan, Kaunoon. Ihana poika olikin <3 Tuikketta hirvitti melkoisesti, mutta eiköhän ensi kerralla mene jo paremmin. Paikalla oli myös Kaunon kasvattaja, jonka luona mudi Urho asusteli Suomeen tultuaan :) Pieniä nämä koirapiirit.

Pantsella ja Tanelilla oli kolme agilitystarttia tänään. Tuloksian yksi toinen sija ja kaksi vitosen rataa (rima/rata). Nyt täytyy kiinnittää huomiota huolellisiin hyppyihin! Pantse on fyysisesti huippukunnossa, joten se tarvinnee vain muistutuksen siitä, että hypyt on aina tehtävä huolella, eikä ryysiminen tolkutta ole ollenkaan luvallista eikä hyväksyttävää.

Iltasella oli vuorossa koirien jakaminen hoitopaikkoihin eli Vimma meni äidin luokse Malmille Mytyn seuraksi ja Tuike Railalle. Tuike ei ollut huutanut minun perääni, mutta kun minua ei kuulunutkaan kohtuuajassa takaisin, pientä oli vähän itkettänyt ja se oli jopa ulvonut muutamaan otteeseen laumaansa kasaan. Muutoin pikkulikka oli ollut oikein reipas <3

Kiusa on vielä minun kanssani kotosalla, että on edes joku jota palleroida. Pakkaaminen on vielä tekemättä ja aamulla pitäisi olla lentokentällä 5:45! Ihan järkkyä epäinhimillistä ihmisrääkkäystä. En taida uskaltaa mennä nukkumaan ollenkaan, vaan valvon yön ja yritän sitten ottaa nokoset kentällä, lentokoneessa ja perillä taksissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti