sunnuntai 15. elokuuta 2010

HSKH:n agilityleiri 6.-8.8.2010 Järvenpää








Me jätimme tänä vuonna leirin väliin Viipun kanssa sattuneesta syystä, mutta Kiusa osallistui leirille Merin kanssa. Me hengailtiin katsomossa Viipun kanssa lauantaina ja sunnuntaina. Meri haki Kiusan jo perjantaiaamuna ja tytöt osallistuivat perjantaina perinteiseen leirikisaan. Neitoset oli palkittu eniten virhepisteitä saalistaneina osallistujina ;) Siellä oli vähän treenailtu kontakteja ja keskusteltu siitä, kumpi on ohjaksissa.. Loppuleirillä ei sitten siitä tarvinnutkaan sitten vääntää sen enempää :)

Viikonloppu oli tappavan kuuma ja Venäjältä kulkeutunut savusumu ei todellakaan helpottanut tilannetta. Lämpötila oli koko ajan yli +30 astetta varjossa. Kaikki pääsivät harjoittelemaan koirien viilennyskeinoja oikein urakalla. Onneksi leiri oli järven rannalla, mikä helpotti hieman, vaikka vesi järvessä olikin todella lämmintä sekin.

Leirillä oli tänä vuonna kouluttajina Teemu ja Niina-Liina Linna, Anu Niemi ja Jaakko Knuutti. Meri ja Kiusis osallistuivat kaikkien treeneihin. Seurasin kaikkia treenejä ja Kiusahan toimii kuin tauti, jos ohjaus pysyy selkeänä. Kiukiu kaahasi miljoonaa kuten aina:) Mamman pieni syöksyhävittäjä <3 Merin mustelmista olisi kyllä pitänyt ottaa kuva... Meri-parka..

Kiusis tuli meidän kanssa kotiin lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi ja sunnuntaina meillä oli leirillä mukana ihanainen hoitokoira Milou. Milou on Railan siskon koira ja tosi herttainen neitonen.

Tähän liitetyt kuvat on Sanna Paasivirran ottamia. Viimeisessä on Vimma katsomossa ja muissa kaikissa agikiitelee Kiu. Omia kuvia tulee tänne: http://kuvablogi.com/blog/9002/9/

Menin leiriltä suoraan vetämään tiivistetyt vauvatreenit Ojangossa. Vitsit, että vauvaryhmissäkin on ihania koiria, niiden edistymisen seuraaminen on ihan parasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti