lauantai 29. kesäkuuta 2013

Hopulle kolmas nollavoitto ja serti :)

Tänäänkin suuntasimme sitten kisakatsomoon Ojankoon ja kannatti mennäkin, vaikka lähtiessä satoi kaatamalla.

Hoppu ja Meri voittivat mediykkösten hyppärin ja nousivat kakkosiin. Ja ottivat siellä jo ekan startinkin, ei ollenkaan huonoa sellaista, vaikka lopussa vähän lipsahtikin :) Oili ja Kristiina voittivat medikakkosten hyppärin! Eikä agiratakaan huono esitys ollut :) Stara ja Alma tekivät hillittömän hienon hyppärin, mutta eka rima tippui... Samoin seuraavalla radalla, jossa sattui vähän muutakin kommellusta.

Hopun ja Merin voittonolla

Oilin ja Kristiinan voittonolla

Staran ja Alman hyppis :)

Hopun ja Merin ensimmäinen kakkosen startti

Maksiykkösissä Hugo ja Taneli tekivät hienoja pätkiä, mutta kokonaiset radat eivät ihan pysyneet kasassa. Hyvältä näytti kuitenkin :) Myös Pojun ja Outin radat maksikakkosissa olivat pätkittäin hienoja, vaikka heilläkin oli tänään kommellusten päivä. Poju on hieno!

Kisojen jälkeen meinasin ensin mennä kenkäostoksille, mutta päädyinkin kyläilemään mökille. Tajusin kerrankin, että olin liian kurainen menemään pitkäksi ajaksi loistevalojen alle haahuilemaan...

Jesse ja Jaana olivat tänään vaihteeksi Tuusulassa kissoissa ja ottivatkin siellä upeasti tuplanollan ja upean vitosen! Ihanaa!!

Kiusis on jo leviämässä kovaa vauhtia :o

Hopulle ja Merille nollavoitto ja nousu kakkosiin :)Oilille ja Kristiinalle nollavoitto ja Staralle ja Almalle kakkostila :)


Hoppuli jäähdyttelylenkin jälkeen ;)

Omat ♥
Vii ♥

Kiusis
Mökillä oli ihanan vihreää ja rehevää sateiden jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti