perjantai 14. joulukuuta 2012

Vastoinkäymisiä toisensa perään

Kyllä pitää olla hankalaa... Treeneihin pääsy oli taas eilen kiven takana auto/lumihässäkän ansiosta. Auto oli kivan lumivallin takana, mutta ei se vielä mitään. Takkaluukku ei auennut, ei sitten millään, joten ei auttanut kuin sulloa neljä koiraa etupenkeille. Kun suurimmat lumet oli harjattu auton niskasta ja olisin halunnut lähteä liikkeelle, etuovi ei suostunut pysymään kiinni. Kolme koiraa oli tungettuna pelkääjän paikalle ja yksi oli kiivennyt ahtautta pakoon takapenkin tavaravuoren päälle. Eikun ovesta kiinni koiraremmillä ja remmi oikeaan käteen. Oikealla kädellä sai siis pideltyä oven kiinni ja vaihdettua vaihteet ja vasemmalla ohjattua autoa. Ja sitten auton heijaukseen lumihangesta. Tuli sitten myöhästyttyä :( Onneksi ovi suostui sulkeutumaan hallin pihassa, että piskit pysyivät tallessa treenien vetämisen ajan.

Treenien jälkeen oli vuorossa auton sulatusta ja pienen odotuksen jälkeen takaluukkukin viimein aukesi ja pääsimme vähän turvallisemmin kotia kohti :)

Tänään murheet jatkuivat. Lunta tulee tupaan joka rintamalla vähintään samalla teholla kuin ulkonakin... Kävimme tänään terveystutkimuksissa Kiusan ja Hopun kanssa. Hoppu tutkittiin läpikotaisin ja yllätykseksi sen toinen polvi arvioitiin ykkösen arvoiseksi :( Silmät olivat terveet ja luustokin näytti oikein hyvältä (lonkat, kyynärät ja selkä).

Kiusalta uusintatutkittiin silmät ja polvet. Silmät olivat edelleen terveet, paria ylimääräistä pehmeää ripseä lukuunottamatta, mutta silläkin todettiin nyt toiselta puolen ykkösen polvi :( Voi masennus... Mitähän tästä miettisi... Kiusa on elänyt vauhdikasta ja vaarallista elämää, eikä ole koskaan oireillut mitenkään. Ja polvet on siis nuorena tutkittu terveiksi.

Illan treeneissä oli sentään ihan kivaa eli jotain hiukkasen positiivistakin sentäs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti