lauantai 8. joulukuuta 2012

Hoppu ja Veijari kylässä

Lunta on taas tullut hillittömän paljon, ja lisää tulee vähän väliä. Kuraralli on ohi, eikä enää ole jatkuvasti pimeää. Vähempikin lumi tosin ajaisi saman asian ;)

Marraskuun viimeisenä perjantaina oli melkoinen lumimyräkkä, mutta sähköt pelasivat hallilla ongelmitta sähköjohdoille kaatuneesta männystä huolimatta :) Molemmissa ryhmissä oli vain puolet koirista paikalla, mutta laatu korvasi määrän ja hauskaa oli! Lunta on tullut rutkasti ja myrskytuuli siihen päälle, niin arvostaa kummasti hallin olosuhteita!! Ulkotreeneistä ei olisi tullut mitään...

Viime lauantai meni kokoustaessa Sumun merkeissä. Tuitui osallistui kaikkeen hengailujäsenenä muutaman muun mudin kanssa :) Oli mukavaa, kiitos kaikille!

Keskiviikkona ja perjantaina oli taas hallitreenien aika. Ja kivaa kuten aina :)

Perjantaina oli omilla kaahauspäivä. Haimme päivällä Veijarin joukon jatkoksi Hannan sairastaessa. Ja illalla treenien jälkeen hain vielä Hopun Messarin ajaksi hoitoon, että Meri voi keskittyä rauhassa Pomppa-bisneksiin :)

Vimma ja Kiusa olivat ensin sitä mieltä, että Veijarilla ei ole mitään asiaa sisään asti, mutta niillä ei ollut nyt äänestysoikeutta. Vierailu on alkanut ihan sopuisasti, kaikki viisi mudia pakkautuvat minun ympärilleni mahdollisimman lähelle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti