keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Ember näytelmissä, Vii ja Kiu agikisoissa

Perjantaina oli vauvatreenien vuoro hallilla. Oli se vaan taas hienoa. Meillä on loistolapsosia ♥

Lauantaina käytiin pitkästä aikaa kirmaamassa agikisoissa Vimman ja Kiusan kanssa. Päivä alkoi lupaavasti nukkumalla pommiin ja siitä se sitten lähti... Vimma oli hillittömän hieno ♥ Vimma on vaan ihan paras ♥

Kiusa ei kyennyt odottamaan lähdöissä kuin siihen, että mamma pääsi ensimmäisen ja toisen esteen puoliväliin, kaikilla radoilla. Joten eihän siitä mitään tullut. No, jatketaan harjoituksia. Se kuitenkin jäi jokaisella kerralla, ei vaan kestänyt tarpeeksi pitkää odotusta.

Hallilla olisi ollut ihanan paljon maksikolmosia, mutta en jaksanut katsoa kuin ensimmäisen radan, kun aamupala jäi väliin ja ilta alkoi olla käsillä. Huomenna takaisin talkoohommiin.

Sinänsä oli hienoa, että joka paikkaan olisi ehtinyt, JOS olisi ohjaaja ollut hereillä... Aika jännä, kun kunto ei mitenkään voisi olla huonompi. Mutta siis tekemättämyys näkyy ihmeellisinä jämähdyksinä eli liikkeelle lähdöt laahaavat jälkijunassa. Silti parikin vierasti ihmistä tuli ratojen jälkeen kommentoimaan hienoja, osaavia koiria, mikä lämmittää aina mieltä ♥ No okei, ohjauksen ajoituksesta tuli positiivisia kommentteja samaan syssyyn.

♥Vimma♥

Sunnuntai hujahti kisoissa töissä. Koirilla oli tylsää ja ääni oli sen mukainen, kun pääsivät hetkoseksi halliin sisälle ;)

Tuituille on nyt ostettu kilpailukirja, ihan mittaukseen ei uskaltauduttu, kun en ehtinyt juoksuttaa neitosta kunnolla.. Nämä rajatapaukset ovat vähän ahdistavia, tosin mini-medirajatapaus on se vähemmän ahdistava kuitenkin.

Ember kävi sunnuntaina toisessa näyttelyssään Tanskassa.

Tuomari Dominic Harris, Irlanti: "nice head, good bite, good in front, good neck and shoulders, nice topline, good enough in angulation, steady enough on the move" Excl.

Ember oli ollut liikkeellä euroopanomistajan elkein =) Äitinsä tytär ♥

Tuikeli pääsi keskiviikkona agitreeneihin Kiusan sijaan. Myöhästyttiin hirmusti alusta ja siis myös rataantutustumisesta. Tuikelilla meni lujaa kuten aina ja ne ohjattavuushaasteetkin näkyivät selvästi ;) Tuitui on kuin märkää saippuapalaa yrittäisi ohjata =) Mutta hauska ja taitava se likka on, ei siitä mihinkään pääse ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti