perjantai 23. marraskuuta 2012

Loputtomasti kuraa, mutaa ja liejua...

Voi ankeutta. Joka päivä on harmaata, pimeää ja märkää :( Tylsää.

Keskiviikkona tuli pestyä iso kasa pyykkiä. Käytyä juoksuttamassa omia tyttöjä ja Veijaria Hannan kanssa. Nökötettyä metsässä maalimiehenä kahdelle ihanalle jälkikoiralle eli Hopulle ja Sinnille. Ilta meni vielä hallilla agitreenejä vetäen. Kaiken kaikkiaan siis kiva päivä :) Tosin tämä pimeys ja märkyys alkaisi piisata... Ne juuri pestyt vaatteet ovat taas kurakuorrutteiset...

Myös torstai- ja perjantai-illat menivät hallilla treenejä vetäen :) Perjantaina Tuitui pääsi radalle Anniinan kanssa, ihanaa! Suurkiitos Anniinalle pikkulikan juoksuttamisesta. Tui oli kyllä melkoisen vallaton ohjastettava, sillä on meneillään 'minä ite' -vaihe, eikä se aina reagoi odotetusti ohjaukseen ;) Medikokoiset hypyt hidastavat neitosen mielestä matkaa ihan kohtuuttomasti... Noh, toivo elää, että pikkuinen pääsisi kisaamaan miniluokassa.

Tuikelilla on nyt meneillään jonkinlainen egokausi; se on uhitellut myös Vimmalle ja Kiusalle - ja se on jo melkoisen uhkarohkeaa! Pikkulikka on tainnut onnistua kasvattamaan melkoisen egon, vaikka asuu laumanpohjimmaisena kahden superriivinraudan varjossa. Ei hassumpi suoritus tässä laumassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti