torstai 24. kesäkuuta 2010

Pantselle SM-pronssia! Sumulle joukkuehopeaa!


SM-kisaviikonloppu meni hienosti järjestelyiden osalta. Alue oli hieno ja työntekijät taitavia ja positiivisella asenteella liikkeellä :) Sääkin oli pääasiassa ihan ok, sunnuntai oli säänkin puolesta aika täydellinen.

Vastasin kisoissa tulospalvelun ja tuomarinsihteereiden toiminnasta ja kieltämättä stressasin kisoja ennen siitä, että kaikki varmasti toimisi ongelmitta. Turhaan murehdin, sillä meillä oli taitavaa väkeä hommissa ja kaikki suhtautuivat urakkaan loistoasenteella ja joustavuudella. Kaikki töihin lupautuneet ilmaantuivat töihin hyvissä ajoin ja moni teki vapaaehtoisesti ylimääräisiäkin vuoroja ja tarjoutui hoitamaan muitakin tarpeellisia hommia omien töidensä ohella. Se oli hurjan hienoa!

Me tehtiin yhdessä huippuhieno agilitytapahtuma!

Kisat menivät minulta itseltäni supersurkeasti, olin ihan liian väsynyt keskittymään omaan suoritukseen.. Olin töissä aamusta iltaan pe-la-su. Pääsimme kuitenkin yksilöfinaaliin tehtyämme karsintaradalla niukan nollan. Meinasin unohtaa radan kolmesti radan aikana, joten tuokin tulos oli pieni ihme.. Finaalirata oli yksi kaikkien aikojen surkeimmista esityksistä. Mutta eiköhän me tästä toivuta ;)

Pantse ja Taneli ottivat yksilökisassa SM-pronssia! He tekivät molemmilla radoilla oikein hyvät nollat, vaikka Tanelikin oli koko viikonlopun kisaravintolassa töissä. Loistotyötä pojilta!!!

Sekä Vimma että Pantse olivat HSKH:n SM-joukkueessa. Pääsimme radalle ihan viimeisinä lauantai-iltana.. Pantse teki kympin ja me Viipun kanssa hyllyn :( Joukkuekaverit olivat tehneet hienot radat, joten harmittaa vieläkin.

Sumu ja Niina voittivat joukkuekisassa ATT:n joukkueessa joukkuehopeaa ja olivat yksilökisassa kymmenensiä :) Kolme hienoa nollaa viikonlopun saldona!!

Kyllä Vimman lapsoset ovat hirmuisen päteviä ja niin ovat niiden kuskitkin :) Kiitos ja onnittelut molemmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti