maanantai 11. maaliskuuta 2019

Kiinteää ruokaa, hampit ja ensimmäinen ulkoilu!

Kahdella suurimmalla pennulla on jo hampaat puhjenneet, sinisellä jo viime perjantaina ja punaisella sunnuntaina. Pikkupojilla hampaat tuntuvat ikenien alla, mutta eivät ole vielä tulleet läpi. Pojat alkavat olla hereillä ollessaan jo tosi vauhdikkaita ja välillä äänekkäitä. Pikkumiehet leikkivät keskenään, lelujen kanssa, äidin ulokkeiden kanssa ja hakevat kovasti huomiota ihmiseltä.

Pojat aloittivat kiinteään ruokaan tutustumisen perjantaina ja ovat jatkaneet sitä innolla siitä asti. Jauheliha on ihan parasta herkkua!

Tänään pikkumiehillä meni niin lujaa, että päätin viedä ne hetkeksi ulos kuluttamaan energiaa uusia asioita ihmetellen. Ulkona oli jonkin verran pakkasta, mutta aika leuto ilma, ja pihassa oli uusi puhdas lumi. Kaikki mustat kävivät ulkona kipittämässä, sininen kärjessä. Merle poitsu pysytteli vielä kopan sisällä. Pentuset tapasivat myös mummonsa Kiusan ihan nenätysten ensimmäistä kertaa. Kiusa kutsui sinistä jo leikkimään :) Kiusa on toki nähnyt pennut jo useasti pentukehässään, mutta ei vielä noin ihan ilman esteitä välissä.

8.3.














































10.3.































11.3.






































































































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti