maanantai 24. elokuuta 2015

Armi, Tuitui ja Veijo 5v 1pv!!

Taas muutaman minuutin myöhässä ;) Meidän superihanaiset Armi, Tuitui ja Veijo jo 5-vuotiaita!! Uskomatonta!! 

Sitten viime synttäreiden sekä Armi että Veijo ovat saaneet jälkikasvua. Armi sai jo toisen pentueensa kennel Mustantassun hoteissa ja Veijo sai ensimmäiset pentuset, kun kennel Hyberhyber sai ensimmäisen pentueensa. Minulla on ollut ilo tutustua Armin ekasta pentueesta Armaaseen ja Veijon tytöistä kolmeen omissa penturyhmissäni ja täytyy sanoa, että aikamoisen kivoja lapsosia kaikki :)

Tuitui on kuulunut jo kohta kaksi vuotta uuteen laumaan Emilian hellässä huomassa ja kukoistaa kuningattarena, kun ei tarvitse asua siskonsa Kiusan kanssa samassa laumassa. Tuitui on aina vaan ihan erityinen ja superihana olento, joka tekee maailmasta paremman vain olemalla olemassa ♥♥

Tuike on viettänyt synttäreitään reissussa lahden eteläpuolella ja on tehnyt siellä ainakin yhden nollaradankin :) Muutoin meidän pienenpieni tyttönen on sitä mieltä, että 45-senttiset hypyt ovat ihan hirmuisen korkeita, kun pikkuinen itse on vajaat 36-senttinen :( Rentona kokoa olisi sen vajaat 35cm... Mutta minkäs teet, jos on mediluokkaan mitattu.

Hirmuisesti synttärirapsuja meidän synttärisankareille ♥♥

Armi, Tuitui ja Veijo

Veijo ja Tuitui

Armi ja Veijo

Tuitui ja pallo

Veijo ja Armi

Veijo ja Vimma-äiskä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti