maanantai 10. marraskuuta 2014

Hopulle hyppyserti!

Hoppu ja Meri olivat ahkeria tänä viikonloppuna ja kisasivat sekä lauantaina että sunnuntaina.

Lauantaina he kävivät Liedossa ja tulosrivi oli nousujohteinen; hyl, 5 ja 0 (-8,80 4./45). Nollaradalla irtosi myös Hopun ensimmäinen hyppyserti :) Radat on kuulemma videolla, joten liitän ne tähän päästessäni niihin käsiksi.

Sununtaina oli kisat 'kotihallilla' ja tuloksena kolme hyllyä. Kisaraportin mukaan kaksi hyvää hyllyä ja yksi heikompi :) Näistä radoista ei valitettavasti ole videoita. Nyt Hoppu jääkin sitten hetkeksi kisatauolle ja keskitytään pentuprojektiin ja mikäs jäädessä, kun on tulokset kasassa ensi kesän SM-karkeloihin :)

Nuoremmista sisaruksista Å ja Räyhis kävivät näyttelyreissussa Jyväskylässä asti! Molemmat saivat ERIn ja ainakin Å myös SA:n. Å oli taas esiintynyt mallikelpoisesti, mutta nuorimies oli ollut kunnon teini ja vähän keulinut ;) Räyhis oli kyllä ravannut nyt nätisti, mutta muut urokset olivat vähän kiihdyttäneet nuorenmiehen tunteita. Hyvä siitä tulee, kunhan hormonimyrsky vähän tasoittuu :)

Jyväskylä KV 9.11.2014 tuomari Tamas Jakkel

Räyhiksen arvostelu:
"He is a bit up to size but well balanced. Lovely head and expression. Correct shoulders. A little bit short coat. Correct front and topline on the move." ERI JUK3

Ån arvostelu:
"Lovely feminine head. Round eyes. Excellent balance and substance. Good coat texture. A little bit upright shoulders. Well angulated hind legs. Moved well." ERI SA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti