perjantai 5. huhtikuuta 2013

Tulista menoa

Oli sitten nuorison treeni-illan vuoro. Hopulla on juoksu, joten pidimme neitoselle treenit ennen virallisten trenien alkua. Merin vapaaharjoittelukortti on suoraan halliyhtiöltä, joten Hoppu saa treenata vapaakortilla, mutta se ei saa osallistua HSKH:n treeneihin. Hoppu oli hieno ja ihana kuten aina ♥ Eikä kukaan illan uroksista huomannut mitään poikkeavaa treeneissä, vaikka kyse oli nuorisojengistä :)

Kiusis pääsi tuuraamaan juoksuista Hoppua ja kylläpä se oli taas hienoa ♥ Kiitos Meri! Treeni tosin loppui dramaattisesti, kun Sinni ja Kiu ottivat yhteen ja Sinni sai aikaiseksi haavan Kiusan varpaiden väliin roikkuessaan Kiusan tassussa kiinni. Kiukiu on kyllä maailman helpoin potilas, se seisoi tyynesti paikallaan, kun haavaa puhdistettiin, karvoja leikattiin ja jalka paketoitiin. Eikä pakettiin oltu koskettukaan, kun potilas odotteli autossa seuraavien treenien ajan. Autosta se lähti ihan normaalisti ja ihmetteli vain hetken, että mikäs siinä jalassa onkaan ja totesi, että mitä väliä :) Maailman viisain ja ihanin Kiusa ♥♥♥

Muutoin treenit menivät hienosti ja oli hauskaa :) Ja nähtiin hienoja suorituksia. Whimsyltä myös ihan ekat kokonaiset suorat kepit! Hyvä Whimsy!!

Kiusa ja Meri 5.4.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti